Elifyor Merhaba arkadaşlar son zamanlar da popomun üstüne oturamıyorum hareket edemiyorum bazen kuyruk sokumum çok acıyor bunun sebebi ne olabilir ne yapmam gerekir önemli bir şey midir bu ne yapacağımı bilemedim belki yaşayan vardır bana yardımcı olacak ☹️☹️ bu arada 13 haftalık hamileyim
[silindi] Elifyor Benimde oluyor canım hatta kuyruk sokumum ağrıdığında sağ bacağıma vuruyor. Fazla ayakta kalınca oluyor bu. Yorulunca bide
seyma281015 Elifyor benim de kalçam ağrıyordu oturup kalkarken kitlenin kalıyordum. 26 haftalığım. Doktorum magnezyum verdi hafifledi baya
Elifyor seyma281015 ay bende çok kötüyüm oturamıyorum rahat hareket edemiyorum çok canım acıyor kadın doğumla alakası var mı farklı bir bölüme mi gitmeliyim bilemedim
Elifyor [silindi] son zamanlarda çok fazla ama yani ayakta kalıp yorulsam da aynı yorulmasam da canım
seyma281015 Elifyor tabiki önce kadın doğumcuya söyleyeceksin. Doktorum bana magnezyum fayda etmezse fizik tedaviye gönderirim dedi
Dilaraevn Valla benim bir saat evel kalcama kasiklarima kramp grdi ztn tum gun sol bacagma bastikca kalcama agri saplaniyordu sahurdan snra bulasik falan derken oturmaya kalktm kalcam kasigim ckti sandim kivrandm yerlerde hatta esim korktu biseymi oldu acaba diye yarim yamalak gecti yatiyorum hala kalcamda hafif agri var sizedemi boyle oluyor bu arada 15 haftayim