Zulal10 Merhaba deneyimli anneler yada bilgisi olanlar.23 haftalık hamileyim.alışverişe 10 lu takımla başladım ve kaldım.kıyafet konusu çok zor.0 3 ay mı almalı bol bol 3 6 ay mı.kaçar tane zıbın tulum almalı.yardımcı olursanız sevinirim.Ailemden de ayrı şehirdeyim gerçekten çok zor muş😟
Beyzacpr Zulal10 0-3 ay cok almadim ben cunku hemen büyüyorlar elbiseleri hemen küçülüyor 10 takim aldim 7 8 zıbın aldim yeterli dediler ama aldıkça alaşım geliyo😁
AselAlaraa Zulal10 valla cnm bizde tecrübesizdk yani ama keşke devame tsetdn alışverieş 😂🤣😂😂 mesela zatrn yeni doğan 03 ay almk zorundasn zıbın alt 3 6 ay da al üç beş işte tulmlar al 3 6 ay yani yenidoğan almk zorundayz
yaseminan Zulal10 yenidoğan 0-3 ay çok alma canım çok çabuk küçülüyorlar sen 3-6 ve 6-9 aylık fazla al ben öyle yaptım
FHKK Zulal10 03 ay çok alma birkaç parça al 3 6 al canım bende ne aldıysam 3 6 aldım çabuk büyüyormuş minnaklar
Hazaldalilar Canm Yenidoğanlar çabuk küçülür bende 20+4 0-3 3-6 aldım hep hatta dayanamadım 6-9 bile aldım😂 yazın giyer dedim ilk zamanlarda çok fazla üst değişiyor kusma vs herşey olabilir 10-15 takım al tabi en çok tulum zıbın set ben hep öyle aldım battaniye de çok lazım oluyor penye triko müslinler