Bulut74 Rmysaaaaa 36 saat boyunca sancı çektim. Açılmam olmadı. 3cü günün gecesi 3 de 1 cm oldu. Sabaha suni verdiler. 39+3 de kızımı doğurdum. İnşalalh bi an önce açılman olur. Rabbim yardımcın olsun 🤲😌
Rmysaaaaa Busrakrkmz28 38+4 haftalık bel ve kasık nst sancı cıktı ama açılmam yok hastane eve gönderdi yine
Elmalikurabiye Kacinci haftadasiniz tam olarak ne yasadiniz anlamadim ki. Ben 31 deyim ara ara sancim oluyor. yalanci sanci haliyle acilma vs yok.
Elmalikurabiye Rmysaaaaa bol bol merdiven inip cikin pilates topu squat hurma cinsel iliski tum taktikleri deneyin 😂 Hayirli dogumlar olur insallah
Busrakrkmz28 Rmysaaaaa hurma ye canım çok faydası oluyormuş araştır istersen İnternettende. Allah yardımcın olsun şimdiden
kocisininprensesi blackeagle vallahi ben doğumdan önce Allah ne verdiyse yedim hurmayı 😂 ama tek sayıda kalmaya özen gösterdim :)
Gamzeemrmrt Hurma ananas maydonoz yıyın gari😂 valla bebege kalmiş bişy fazla zıplamayın yani Hı bide hint yagı var surunce sancı getırıyomuş. Bıde bogurtlen ahududu cayı. Alın. Bnm arkadasım vardı o cayla dogurdu bnde denıycem son zaman
gizemmm Benim bu şekilde oldu. Kızıma hamileydim. Sancım vardı nst de 120-130 lara kadar çıktı. Ama açılmam olmadı. 3 gün bekledim 3. Gün sezaryen oldum 40+3 te. Merdiven in çık demişler ama 10 katlı merdiveni defalarca inip çıktım ama yok. Çok şey denedim olmadı. Suni sancıyı bebek kaldıramaz kalp atışları yavaşlıyor diye vermediler. Bende sezaryen olmayı kabul ettim. Riske atamadım