Kardelennnn Merhaba kızlar 39+3’üm ve 1 cm açılmam var sancı mancı yok denilcek kadar az ne yapmam lazım 🤦🏻♀️
Hayalim9786 Kardelennnn hiçbirşey 😂 çünkü ne yaparsan yap vaktinden önce gelmiyor 😂 bende 39 oldum herşey yaptım ama nafile 😊
MiniAzra Kardelennnn 38+5 doğmuyor ağrılar boşa eşim bugün değişik duygular hissediyorum diyor ama gene yok
edagoktug53 Kardelennnn 38+5 bizdede öyle hiçbir belirti yok. Gecen hafta daha cok belirtim vardı. Zaman ilerledikçe belirtilerim kayboluyor. Hiçbişey anlamadım 😁😁
mrvglrr Bende39+3 deyim tık Yok doktorum Pazartesine kadar bekleyelim gelmezse suni sancı dedi ama kilosu 4ü geçerse sezeryan dedi şuan 3700 aynı durumu yaşayan var mı
Kardelennnn mrvglrr bizim kilomuz 3500 ben suni istiyorum ama benim doktorumda açılma olmadan suni veremem diyo 🤦🏻♀️ 41in bitmesini bekleyelim dedi
Sevda66 mrvglrr bende ayni durum pazartesi gel dedi suni sanci olmasa sezeryan dedi bende suni sanci cok zor diye duydum Allah yardimdimiz olsun saglıkla gelsınlerde yapacak bırsey yok😢
Yasemin01 mrvglrr benimde 38+2 ama ultrasonda 39+2 gozukuyo 3800 dedi doktor normal doğum olurmu dedim olur dedi bari 4 u geçmeden doğsun 😐
mrvglrr Kardelennnn bütün doktorlar yöntemlerin farklı olması da tedirgin edici benim doktorum bekleyelim demedi sezeryan demesi de korkuttu
Kardelennnn mrvglrr son zamanlarda bebek o kadar fazla kilo almıyor diye biliyorum bebek normal doğum pozisyonundaysa bence biraz daha beklenilebilir tabi ama doktorun da vardır bir bildiği tabi :) istediğiniz şekilde bi doğum olur inşallah 🙏🏼
ayserdemmm 38+6 beklemekteyim ne sancım ne ağrım var 😏 doktorum ayın 23nde suni sancı vercek kendi sancım gelmezse.. 40 hafta geçirmek istemıyor