clmmmmm Merve6475 canm eltim normal adetini görmüş 8 gün yogun bi şekilde adet bitince bi hafta sonrada gebeliği ortaya çıkıyo 4 5 hfta gebe oldugunu ögreniyo
Suleguless Merve6475 ben. Mart’ta hamile kalmışım. 2 gün adet kanamam oldu belkide yerleşme kanamasıydı anlamadım🤷♀️
Yagmuricenkiz Ben hamile olup iki ay boyunca adet görmüştüm ilk zamanlar, hatta bu yüzden farketmedim, kusmalarım beni endişelendirince test yaptım ve o gün doktora gittim 7,5 haftalık gebeydim. Reglim pembe pembe olmuştu uzun sürmüştü ama günlük pedle idare edilebilecek yoğunluktaydı son anlarında kahverengi tonlarındaydı.
Neylin Merve6475 evet canım kesinlikle öyle ,RABBİM ne dilerse o .bir bebeğin nasibi varsa,yiyecek ekmeği varsa dünyada önüne hiçbir engel geçemiyor
Cannon anapanda12 sirin4964 çok ağrınız olmuşmuydu bende çok ağrım vardı normal adet gördüm diğer adetime 10 gün var hala şiddetli ağrı ve krampları var
Rotinda17 Merve6475 malesef Bu kızımı adetimin üzerine gördüm 🙄3.gebeliğim yani ilk oğlum 3 diğer oğlum 20 aylik Daha küçükler ama napalim nasibi varmış 20+6 haftalık hamileyim 😀
Edtu94- Merve6475 BENN !!!!!! ama adetim 3 gunbfalan sürdü. Bitti sonra yine sonra mide bulantsi sonra bi öğrendim ogluşum 9 haftalik gebeyim 😂😂😂
TugceTok06 Merve6475 evet mümkün benim annem bana hamileyken 2 ay adet görmüş doktora tedavi icin gitmisler doktor ultrasonda bi bakmış annem hamileymiş 😂😂😇😇