merveserinturk merhaba kızlar temmuz da doğum yapıcam inşallah etrafımda herkes yeni doğan bebek çok üşür hep uzun kollu al diyorlar kaç takım aldınız hepsi uzun mu fazla almak istemiyorum giyemeden büyüyorlar çünkü yardımlarınızı bekliyoruummm🙈
Vildanpasal61 merveserinturk Bende hep uzun kollu aldım takımlarını yazda olsa bebek üşür dediler o yüzden hep uzun kollu tercih ettim canım 😍
Sad3c3m merveserinturk hiç uzun almadım hepsi kısa yada kolsuz 40 derecede cocuğa eziyet edemem ben şahsen bulunduğun sehrin iklimine göre hareket et
Pregnantmom merveserinturk Benimde temmuz uzun kolluda aldım yazlık kısa kollu tulumda ilj 1 hafta belki giydirilmez ama o sıcaklarda da cocugu kalın giydirip telef etmemek lazım
Freearc merveserinturk canım merhaba. Benimde Temmuz. Hep uzun kollu aldım. Sadece çıtçıtlı bodyleri kısa
Cerenerb Benimde Temmuz Ben hep uzun kollu aldım Hava sıcak olacak ama kundaktaki bebek üşür kısa kolluyla Kat kat giydirilmez ama uzun kollu giydirilir bence
Selindrella Bizim de temmuz genellikle kısa kollu aldım İzmir'de yaşıyoruz çok sıcak oluyor bunalir bebek öbür türlü.kendi giydiginizin bir tik kalinini giydirip diyor doktorlar.
LINDAMAY merveserinturk ben ağustos annesiyim tam sıcağın ortası. Anne vücudu 38 derece dışarıdaki hava 40 derece olacak. İnce giydiririm nasıl slışırsa öyle gidiyo bebekler
Durunur https://www.weebaby.com.tr/tr/weeyaninizda/bebegin-usudugu-nasil-anlasilir---bebekler-nasil-giydirilmelidir
Sevdaliza Bende Temmuz 25 inş hastane çıkışı harici herşey kısa kollu aldım Bursa sıcak oluyor eğer üşürse battaniyeler ne güne duruyor örtüveririm üstüne
Deletedmom133 merveserinturk kısa da al bebek üsür diyenlerde çok aldırma 22 2e derece sıcaklıkla olması lazım oda aıcaklıgo zaten kundak ta yaparsan kısa kollu üstüne kundak yaparsın ben öyle yapacağım çok kalına gerek yok
Sdakrbs merveserinturk benimkide temmuzda karışık aldım ilk bir hafta kadar uzun kollu giydiricem sonra kısa kollu yazık çocuğu çok sıcak tutmakta iyi değil bence havalar sıcakken