Gnys Sizde her gece rüyanızda karnınızdaki bebeğinizi görüyor musunuz? Hamile olduğumu öğrendiğimden beri sürekli bebeğimi görüyorum. Ama hep farklı bebek bir gün kız oluyor bir gün erkek 🙂 biran önce kucağıma almak için sabırsızlanıyorum. 🙏🏻🙏🏻
EmraheydaBier Gnys bende cinsiyetini öğrenene kadar hep görmüştüm farklı farklı bebekler bi kız bi erkek bi esmer bi sarı hep görüyodum nasılki cinsiyetini öğrendim bidaha hiç görmedim😂😂biraz psikolojik sanırım
Ireem20 Gnys Bende sürekli görüyorum doğmuş miniğim.. Ama hep erkek görüyorum.. daha cinsiyeti belli değil iple çekiyorum. 12+6 yim 🤗
Babyy1 14 haftaligim ilk bebegim her gece ruyamda doktor um kızım olacigini söylerdi be gercekten de kiz dedi 😊 Allah tüm evlatlara sağlık versin 😊
Gnys Babyy1 inşallah. Banada kız dedi ama net söylemedi. O yüzden mi acaba bu rüyamdaki cinsiyet karışıklığı 🙂 Birgün kız bebek emzirıyorum bir gün erkek bebek.
Melos Psikolojik sanırım sürekli görüyorum 😂 hep erkek bebek oluyor 16+4 teyiz ama hala belli değil rüyamda da hep erkek bebek görüyorum ☺
EmraheydaBier Melos bende çok erkek görüyodum doktorum ilk başta erkeğe benziyo dediğinde ben biliyodum rüyamda gördüm demiştim sonra 20 haftalıkken net gösterdi meğer pamuk kızım olucakmış😍😍❤
Edos Ben öğrendiğimden beri ya düşük yapıyorum ya doğuruyorum yâda doğuramıyorum bir türlü Hayırlara vesile olsun hepsi insallah💗