Gzdykpln Arkadaslar bu sabah idrar sonrasi pecetede arasinda kahverengi lekeler olan koyu bir akintim oldu bu nisan belirtisi olabilir mi?
Elabadeninannesi Nişan olabilir kahverengi yada kanlı sümüksü leke diyorlar hep benim nişanım gelmediği için bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla hamileyken nişan o canm
Gzdykpln Cok sagol canim benim hamileligim boyunca akintim hep oldu ama hic bu renk degildi emin olamadim o yuzden...
BesteCanerKutluzolu Gzdykpln büyük ihtimalle doğum yaklaşmıştır bir doktorunuzla görüşün kardeşiminde öyle olmuştu ondan sonra sancısı başladı çünkü ordan biliyorum.
Elabadeninannesi Gzdykpln Allah şimdiden analı babalı büyütsün sağlıkla al bebeğini kucağına inan o duygunkadar güzel bişey yok kokusu hiçbiyerde yok benim bebeğimde 24günlük isteyen herkese nasip etsin Allah
Gzdykpln Hamileanne Yok 2 gun icinde 4 defa geldi nisan, dogum hala yok acilma 2 cm bekliyoruz evde canim 😊😊
Gzdykpln Hamileanne Sagol canim Allah razi olsun cumlemiz insallah sen de kucagina saglikla alirsin yavrunuuu 😙😙