melegiminannesi Masalfatma valla benimde kafam karıştı ama ben prava canton p14 ü beğendim birde.mC Rae 540 premium gold du da beğendim birde baby plus bunlar haricinde diğerlerini eledim sanırım
Masalfatma melegiminannesi bende baktım sen yazdıktan sonra mc hakkında kötü yorumlar var ön tekerlekler çıkmış diye tekrar bak istersen
melegiminannesi Erenbatununannesi bi gidip dokunup bakayım birde ben ya böyle elleyip.görmeden karat veremedim heh bu dyemedim 😉😉😉
Aycan3549 melegiminannesi bende duymamıştım fakat araştırdım kullanan 10 kişiyle görüştüm hemen hemen
melegiminannesi Aycan3549 şuan yine kararsızım ya kendimize araba alırken bu kadar düsünüp kararsız kalmamıstık
srfnr melegiminannesi beneto kesinlikle alma kimse memnun degil bizdr chipolino diye bi marka aldik bende ilk defa duydum bu markayi bahtimiza ne cikarsa artik 😁😁
Pnrarvn Nezahatozen süper bende quantum istiyordum bakmıştım şimdi hiçbir mağazada bulamıyorum quatro alırım dedim bulamazsam quatroyu gördünüz mü canlı
cananikra melegiminannesi Mustang aldım babyplus 😊 çok güzel deneyim de yaptım dışarda sürdüm eltimin çocuğunu 🤗
Sarem melegiminannesi bulundugunuz bölgede e bebek magzası varsa bulabilirsin canım. Takip et geliyor internetede. Ben inşallah yarın almaya gidicem
esma123 EsZe casual vista trona travel sistem bebek arabasına bir bakın derim hem baston hem travel kalitesi harika
EsZe esma123 evet bakıcam ona da internetten baktım da canlı görmedim. Aklımdaki bi model 😊 siz aldınız mı ondan, kullanıyo musunuz?
Sevdaninmucizesi melegiminannesi şahsen her yorum yapan bildiği için yapmıyor kimisi kulaktan dolma ben aldım pişman olmadım tbi sen bilirsin
melegiminannesi Sevdaninmucizesi yok burda söylenenlerle hop diye alacak değilim gidip görücem daha sonra alıcam zaten canım
Silver Bende bekleyim burda benimde uzun zamandır arayışım. İnşallah gönlümüze göre bulabiliriz arabalarıda.
melegiminannesi Silver valla şeklini beğeniypruz ya ağır yada kullanıssız kullanıslısını beğemiyoruz renk yok amannnnn bir sürü iş valla işin içinden cıkamayacagız