melegiminannesi Merveplnc canım evim kendimin asansörümüzde var arabamızda var zaten o yüzden istedim travel sistem olmasını
Pamukgirl melegiminannesi işte büyük mağazalarda falan bulabilirsek bakabiliriz bi gözle görsek yeter aslında mağazada pahalıysa burdan sipariş ederdik
Cnrmom melegiminannesi yani bana pahalı gelmedi normalde de her araba puseti hediyeli satılmıyo çok nadir satılan var bu benetto falan ama o arabada bana göre tehlikeli sevmiyorum sizin tercihiniz yinede 🤗
EsZe Merveplnc valla asansörümüz de var arabamız da, minibüse otobüse bineceğimi de düşünmüyorum ama yine de baston almayı düşünüyorum (ki estetik görüntüye çok önem veririm😀) travellar çok hoş görünüyor ama 1-2 yaşındayken tekrar baston almak saçma geliyor. Ve travelların ağırlığı beni en çok düşündürüyor. Çünkü ben ağır taşıdım mı hemen boynuma ağrı vuruyor. Bu yüzden birazcık düzgün bi baston arayışındayım. Bahsettiğiniz model bakılacaklar listemde var. Başka öneriniz varsa ben açığım 🤗
Merveplnc EsZe ay bende ikiside yok cnm eski binamız arabamızda yok 2. Kattayım kara kara düşünüyorum nasıl indiricem arabayı diye koyucak yerde yok bina içinde. En uygunu casual vista geldi bana ama halaa diyorum nasl yapcm diye siz nelere baktınız daha hafifi varmıdır acaba hemen geri veririm😂 hiç affetmem
Vera123 Ga35 yeni alsim insallah eylulde kullanmak nasip olacak bej aldim bende en pratik kucuk travel araba
Ga35 Vera123 katlanılmışı kücük gözüküyodu fotoda bende amazondan siparis vermeyi düşünüyorum cidden az mi yer kaplio peki teşekkür ederm bu arada
emreselvi Baby home travel sistem en hafifi zaten travel sistemlerden sadece 8 kg çok hafif ama indirimde 1300-1400 fiyatı bende istiyorum ama eşim 1000 tl olursa alırım dio
melegiminannesi emreselvi baby home yi bende cok gördüm memnun kalanda var 300 tl inmesede belki ondan alırım
MerveDC İkinci el bebek arbmzı satıyorum ben ikiz arabası almk zorundaım iki üç defa kullnılmş benettonun travel sistem 600 e aldım 400 e satyrm temiz ve yeni ilgilenenler varsa yazsn ☺️
Aycan3549 melegiminannesi melegiminannesi merhaba ben Elele Allrood aldım ve çok araştırarak aldım çok güzel ve gösterişli kullananlar ile görüştüm bizzat çok memnunlar memnun kalmayan yoktu açıkçası
Sevdaninmucizesi melegiminannesi beneto 540 gold aldım çok memnunum olumsuz yorumları iyiki umursamadım araba fiyatına göre göre çok güzel pahalı birşey almaya gerek yok
Sevdaninmucizesi [silindi] valla bende aldım komşum da kullanıyor gayet güzel kulaktan dolma yorum beneto için yapılanlar ona bakarsanız her araba için illaki kötü yorum var canyon dada vardı alırken araştırdım yada diğer markalar da da bence fiyatına göre çok uygun hafif ve kaliteli
PnrGg TTugbaaa yoyko elegance travel sistem. Krem rengi vardı sadece onu aldım bende çok açık bi renk değil yani soft güzel
Aybuk PnrGg nasıl araba cok büyük diye yorumlar var yoyko travel sistem için Benim de aklımda yoyko var ama hantal ve ilerisi için cocuga küçük gelecekmiş gibi geliyor Sizinki hangisi ve netten mi aldınız TTugbaaa
TTugbaaa PnrGg sadece bej kalmış oda çok açık renk gözüküyor sonra deluxe gördüm oda güzel sadece fiyat farkı var taşıma ağırlıgı diğer arabalarla kiyaslarsan daha yuksek
PnrGg Aybuk biraz büyük evet ama estetik duruyor yani öyle kaba itici bişey değil kullanımı çok rahat tek aparata basmakla açılıp kapanıyor çok ağır değil. Ayrıca 4 yaşına kadar binebiliyormuş çocuklar taşıma kapasitesi içinin büyüklüğü gayet iyi yani ben çok araştırıp aldım tawsiye ederim herkesede. 😊 Hepsiburada dan aldım yoyko elegance
Aybuk PnrGg canım görselde baksana cocuk biraz büyüyünce ayakları dısarda kalıyor beni de en cok düşündüren o bacak kısımları bastonlarınki gibi değil https://hizliresim.com/9aM72k