Mommi Semrasem dün aldım bende şaşırdım bilemedim ki yakında varsa bi sorun ,mağazaya özelde olabilir
Bebegimbenim melegiminannesi elele’nin arabaları çok kaliteli canım ben offroad modelini kullanıyorum ama artık üretilmiyor o model. Diğer allroad seriside çok güzel bi göz at derim
PnrGg Fatma1992 e aldığın her renk kirlenecek zaten ama bu öyle çok açık renk bi krem değil değişik bi tonu var. Fermuarla geçirmeli her parçası yani kolayca çıkarıp yıkarsın
Mommi melegiminannesi hem travel Hemde baston gibi kullanılıyor ondan sanırım ben aldım çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum daha bebeğim doğmadı ama 😂 YouTube de videoları var ayrıntılı eğer merak ederseniz bi bakın derim
Aminehira Kızlar ayrı bi post açmak istemedim. Bende bugün Bebek arabası aldım. Pierre cardin pc410 alias model. Kullanan var mı? Memnun musunuz ? Ben evde denediğim kadarıyla beğendim çok hoş. Ama kullananlar varsa fikirlerini duymak isterim.
Aminehira melegiminannesi açıkçası kullanışlı ve kaliteli olması benim için daha önemliydi. Her zaman alınacak bişey değil diye güzel bişey almak istedim ama inşallah memnun kalırım ☺️