AAyssee Bsra_ayz canım bir ay evvel doğum yaptim ama bunun tarifi yok kesinlikle oyle bir seyi anlayamaz bir insan bilmiyrm benim cok fenaydi sancilarim o sebeple bu sekilde düşünüyorum
YNY Bsra_ayz Adet sancısının çok daha şiddetlisi böyle sancı gelince makata ve vaginaya doğru bir baskı hissediyorsun sancıyla birlikte.yaşamak lazım korkmayın ama Allah yardım ediyo sonrasında kuş gibi hafifliyosunuz😊
Bsra_ayz Melisecmel ahh bende nasıl merak ediyorum bir bilsen bende düşük yaptım ama o kadar bi acı cekmedim
Reykzy Yani belden geliyomuş regl sancısı gibi ama düzenli bişey yok daha bende merak ediyorum herkes gözümün içine bakıyo ağrım var demeye korkuyorum gerçek agrı ayırt ediliyormuş ama
AAyssee Reykzy canim benim regl sancim cok olurdu agri kesicisiz hoc bilmem bir adetim oldugunu ama alakasi yok ilk baslarken ole baaliyor devamı cok baska
Bsra_ayz Reykzy hiç deme sancin var mı diye soran sorana canım ama ben nasıl bir sancinin geleceğini bile bilmiyorum
Melisecmel Kaya1902 😂😂haklısın kuzum ya ben düşük sancısını yaşamışım biliyorum. Allah size yaşatmasın
Melisecmel Kaya1902 kız bi tanesine sordum bi tanıdık meraktan dedim doğum sancısı nasıl bisi dedi zor falan filan kabız olursun yada ishal olursun ağrı olur ya od aoyle dio 😂Allah canını almiya ozmn kolay dedim
Kaya1902 Melisecmel aynen kabız olduğumuzdaki gibi ıkınma isteği gelir dediler ya bakalım yaşayıp görcez 😁
Melisecmel Bsra_ayz benim 2 buck aylık flandi ama çok şiddetli bi sanciydi bide regl olduğum zaman sancım baya şiddetli geçerdi valla
Ozlem2 Bsra_ayz canım bende 3 aylıkmısım düşük yaptığımda hamile olduğumdan haberim yoktu aşırı bir ağrım olmadi simdi 17 haftalik hamileyim doğum sancim nasıl olacak merak ediyorum 🤣