yapoo04 Kızlar nasılsınız? 😍 Ben 2-3 gündür farklı birşeyler hissediyorum acaba doğru mu anlıyorum miniğimin hareketleri midir sizce 18+1 bu arada ☺ karnımın en altında değişik kıpırtılar hissediyorum hani kuvvetli olsa canım acıyacak gibi sanki ama kuvvetli olmadığı için derinlerde bişey dokunuyor sanki gibi ve ritmik oluyor başladı mı birkaç defa dokunuyor kesiliyor başka zaman tekrar başlıyor dokunuyor dokunuyor kesiliyor bilemedim yaşayan annelerimiz nasıl oluyor acaba bi söylese ☺
Fidansvnccm yapoo04 aynen oyle oluyor canim ilk basta boyle gidiklaniyomus gibi oluyo sonra pi Pit pit atiyo :)
yapoo04 Duygdmr canım o zamana kadar bende birşey anlamıyordum 2-3 gündür hissediyorum bende az kaldı bence seninde
melegiminannesi İlk tekmelerini hissettiğimde 18+3 dük şimdi 21 haftalık olduk artık dönünce dahi hissediyorum karnımın icinde tusunami oluyır o değilde her tekme attıgında videıya alıyorum eşim kızıyor nazar değdireceksin diye cok güzel bir duyguymus yaaaaa 💙💙💙💙😉
Melisecmel melegiminannesi sorma ya benimde öyle maşallah durmuyor kızım yerinde 😍eşimde diyor hep nazar degdirecen diye 😊
melegiminannesi Melisecmel aman biz bakıp sevmiycezse kim sevcek yavrularımızı valla elim sürekli.karnımda geziyorum evde 😉 eşim bazen yüksek sesle bşseyler acsın hemen falga yaratıyor icerse tarifsiz duygu 💙 benimde yaramaz oğluşum var 😉
Akbulut 17+5 im bende de iki gündür benzer şeyler var acaba ben çok hissetmek istediğim için mi bana öyle geliyor diyorum ama sanırım hareketler bunlar minik minik pıt pıt kalp atışı gibi
yapoo04 Akbulut aynen tam karnımın altında ritmik bir şekilde pıt pıt birşey dokunuyor bende 2-3 gündür hissediyorum bunu daha önce böyle birşey olmuyordu