Serraa05 AselAlaraa ben bugün bnun için doktora gittim enfeksiyon olablcgnı soledi yarn idrar tahlıli yapcm
Prensssannesi Bende bu sabah bel agrisiyla ce kasiklarimda bi batmayla uyandim. Korktum bende ama 1 2 saate gecti. 28+5 deyiz.
AselAlaraa Prensssannesi bnde çok yorldm bgun alışverş yotk beşik için gzdk de ondnmı dedim acaba bide bebiş büyüdüğü içinde olabilir galiba inşAllah bişi olmz da
Prensssannesi AselAlaraa Ben bira korktum acikcasi. Hareket etmesini bekledim. Hareket edince rahatladim. Inşallah saglicakla gelsinler🙏
anapanda12 Dinlenince geçiyorsa bebeğin büyümesine bağlı olabilir, gene de doktora gittiğinde bu konuyu danış
Bahadir AselAlaraa dinlen gecmezse eger idrar tahlili yap bol su iç enfeksiyon çok oluyor bu donemlerde ben devamli yasiyorm suan cok su icmeye calisiyorm daha iyiyin
Minik_Hanim AselAlaraa ya benim de öyle :( bide tekmeler çok sertlesmeye başladı o vurdukça ben ay ou irkiliyorum gotu basi hep bi yerlerime dayali gergin.. galiba hiç uyumuyor.. ama bunlar bile çok tatlı
AselAlaraa Minik_Hanim norml ozmn ya bn bugun kapının arkadına uznıp havlu astm ondnmı acaba dedim 😐😐😐