Kubra9595 Aktassibel bende 16+5 im ayni durum bendede var ama korkmuyorum rahim genisliyor sanirim yarin cinsiyet icin gidicem bende cok merak ediyorum 😍
Aktassibel Mrvee41 ya çok teşekkür ederim ☺️ siz kaç haftalıksınız aynımıyız ☺️☺️ Biz 16+3 hatta yarın cinsiyet için gidicez hemde genel sağlık kontrolü için inşallah iyidir bebeişlerimiz 🤗🤗
Mrvee41 Aktassibel 16+6 yım bende oglum olcak hayirlisiyla 🤗 korkulcak bisey yokmus karina igne batar gibi olmasi agri artik normalmis 🤗
Aktassibel Kbregt inşallah hayırlısı korkmamız çok normal ilk gebeliğiniz mi benim aslında 4. Gebeliğim ama ilki normal ikinci tüp bebekti Aralık’ta düşük yaptım 19 Ocak son adetimde tekrar hamile kalmışım ☺️ Bunda herşey normal gitti çok şükür ☺️
[silindi] Aktassibel Bilemiyorum ki ama happy momda da yazıyodu bikaç gün önce. Bu zamanlarda karın ağrısı sırt ağrısı normalmiş
Aktassibel [silindi] yarın doktora gideceğim hem cinsiyet hem genel sağlık için sorup burayada yazarım inşallah ☺️
Trabzon Kızlar vallahi kusura bakmayın da kasık ağrısı hafif kuyruk sokumu makata doğru ağrı vuruyo ya. Sürekli olmasada arada oluyo. Bu arada 14+4 de kız dedi 15+4 de gittik göstermedi yüz üstü yatiyodu göremedi cinsiyetini 🥰🙈
Aktassibel Trabzon bende bir iki kez oldu cnm 12. Haftadan sonra ama şuan o agrılarım yok yani makata doğru vuran bakalım cinsiyeti ne bizim doktorumuz biraz kesini o yüzden hiç tahmin bile alamadık çok heycanlıyız ☺️☺️🌸 sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil 🌸 Trabzon