Snmscl zlemAtAcar ilkinde araba alıcam diye söz vermişti ilk olarak kolye aldı kızımın Yaşına yakında araba çıtam oldukça yükseldi bunda ne alacak bilmiyorum hiç düşünmedim 😂😂
Esrambulut Kelepcemi aldı şimdi araba bakıyor doğuma alıcak söz vermişti tutucak Heralde🙈🙈 allah herkesin gönlündekni versn
deletedmom11 benm koca akıLLı yarın bebe yüzünden ewi temizleyemem diye gitmiş kendi kendine ewi süpüren robot aLmış 😂😂 doğum hediyesi diye de kaLdı üstümde 😂
Ebru Bende bebeğimiz doğunca 8 9 ay sonra umre istedim üçümüz gidelim istiyorum 🙌🏼 Rabbim her isteyene nasip etsin inşaAllah❤
LittleMan İkiz çocuk geliyor ben bu adamdan ne isteyim 😂😂😂 çocuklarına çok iyi baksın yeter . Burda yazılanların hepsi zaten mevcut . Huzur istiyorum ben şahsen 👨👩👧👦
Damla________ LittleMan kız o kadar mütevazı olma her zaman gelmiyor bu fırsat bırak alsın bide ikizmiş ne güzel 👀
Mevsim123 Rabiaaaa hamilelik nedeniyle lazerim yarım kalmıstı🙂 lazer epilasyon aleti aldırmayı düşünüyorum bebeğim varken gidemem zaten bi yere 😂 hem kullanan arkadaşlarım çok memnun banada mantıklı geldi😂
Mine Bende bulamadım maddiyat harici birazda manevi olup hatıra olmalı ileride bende kızıma vermeliyim 🤗