Bsrksc Kızlar instagram’da @zerrebebe sayfasından https://hizliresim.com/NnaDq5 bu seti 245 liraya sipariş ettim. Uygunluk açısından güzel fakat ürün elime daha gelmedi nasıl olacağı hakkında bir fikrim yok 🙏🏼
Mutluhamis Bsrksc biraz pahalıya almışsınız sanki ben efor marka takımı aynı bu şekilde 150ye almıştım ve çok güzel geldi gerçekten
MerveAvc Bsrksc çok güzelmiş modelini de rengini de beğendim ama kısa kollu olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum fiyatı az daha makul olsa ben de alırdım😇
Bsrksc Pregnantmom bende lacivert sipariş verdim hani koyu renk daha rahat olur diye. Bide çok ilgilendiler sağolsunlar uygun bedeni alabilmem için ama kumaşı çok ince değil dimi iç göstermez
Pregnantmom Bsrksc çok kalın degil ama koyu renk aldigin icin senin göstermez üst boyu zaten hxhn ayrıca sabahlıkta var üzerine almak için gözükmek yani 😊
Bsrksc fundafunda şuan hamilelikten dolayı L beden giyiyordum fakat L beden lohusa takımlarında 80-85 kiloya uygunmuş normal pijamalardan daha bolmuş bu yüzden M beden önerdi aldığım sayfanın sahibi
PitirciginAnnesi22 Mutluhamis kumaşı çok ince mi ben de aynı markadan beyaz sipariş etmek istiyorum ama tereddüt ediyorum
fundafunda Bsrksc benimde gögüslerim çok büyüdü o yüzden bende L aldım hatta XL mi alsam diye düşünüyodum size sorayım dedim M küçük gelebilir çok yanlış yönlendiriyolar gelmedi dimi daha? Kaç kg siniz bu arada
Pregnantmom Bsrksc ben yedek koyarım yanima yine ilk etap icin ama zaten 2 takim ua ne bileyim hic kanama düsünmedim 🙈
Kyhnsnl58 Bende kompedandan 159 TL olan takımı 56 tlye aldım iki indirim birden varmış %50 ve 80 TL üzerine %10 gibi birşeydi penyesi falan çok güzel tavsiye ederim .bitanede öylesine aldım aynı fiyata iki takım almış oldum
Bsrksc MerveAvc tesettürlü olduğum için sabahlıkla rahat edemezsem diye uzun kollu tercih ettim. Bir de özel zaman için bazı şeylerden kısınca bu zamanda kısmak istemedim maddi açıdan 😇