Kubrasnyrt Milos merhaba canim kan verdim sonucumu paylastim burda ordan bakabilirsin 9.31 cikti doktorum hamilesin dedi persembe gunu tekrar kan istedi daha yeni dedi :) rabbim sanada nasip etsin hayirlisiyla 😗😗
Kubrasnyrt Kizlar merhaba tekrardan suan cok moralim bozuk lutfen biseyler soyleyin bana 😐 dun beta hcg yaptırdım sonuc 9.31 cikti .doktor durumun karisik dedi sinirda cikmissin dedi pazar gunu tekrar kan ver bakalim artis varmi dedi .icim rahat etmedi sonucumla birlikte saglik ocagindaki doktoruma gittim sonucuma bakti pozitif dedi hamilesin dedi persembe gel degerlerine tekrar bakalim dedi cok sevindim tabi eve geldim esimle paylastim cok mutlu oldu .Bu sabah tuvalete gittim peceteye pembe acik kirmizi kanamam geldi korktum aglamaya basladim esimi uyandirdim.hastaneye gittik devlet hastanesine kadin dogum doktoru 9.31 e gebelik var diyemem dedi dusuk bir deger dedi yarin kan vermem icin tekrar cagirdi .cok korkuyorum kizlar hamile degilsem degerim neden 9.31 cikti neden kanamam var sizce ustune goruyor olabilirmiyim.beta hcg degerlerinde 9 ile 130 arasi 3 haftalik gebelige isaret ediyor lutfen bilgisi olan yardimci olsun bana 3.haftalikken ustune gorme yasanir mi cok üzülüyorum😔😔😔