Deletedmom0036 Askkokuluyavrum ben 64 kiloyum ama eşim çok şikayetçi kilomdan 80-90 olsam sürekli kavga ederdik herhalde 😯
Fatmanurkorkmaz Deletedmom0036 Balkan Canım bi can getiriyorsun dünyaya eşin için sen değil kilon önemliyse ben başka bişey demiyorum kilo dediğin nedir ki verilip alınabilir şey.
Askkokuluyavrum Deletedmom0036 benim de öyleydi 113 kiloydum tanıştığımız zaman 84 e kadar düştüm evlenene kadar sürekli kavga ediyorduk
Merver haticeozturk_1 onzaman dikkat et canm riskli dönem bitince bakarsn protein ağırlıklı beslen ekmek kızartma yeme yapabilecegin bunkar olur en fazla
Mutluhamis Fatmanurkorkmaz bende sizin gibiyim 87yle hamile kaldım 24 haftalık olduk 100e ulaşmışım doktorum diyet önerdi allahtan şekerim çıkmadı ama ne giysem yakışmıyor boyum olsada☹️
Fatmanurkorkmaz Mutluhamis az kaldı sonu güzel bitecek sonunu düşündükçe kilolarımı bile seviyorum, doktorum diyet önermedi herşeyden abartmadan ye dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum çok yemiyorum aslında ama bünyemde kilo almaya meyilli 😊
Deletedmom0036 Askkokuluyavrum ben evlendiğimizde 56 kiloydum sürekli az kilo al diyordu şimdi de bukadar da al demedim 60 ol yqeter diyip bıdı bıdı edio, aman onu takan kim 😂