Kbrazcan HakanNeeAkgz HakanNeeAkgz canım bende daha çok yeniyim ama şuan en büyük korkum bu 😭 doğum geçen gün serum yedim ağlaya ağlaya eşim ablamlar kolumdan tutup öyle yaptılar serumu nasıl olacak bu iş ben bilmiyorum 😔
gizemgnll HakanNeeAkgz Maşallah canım 😍 bende sesli sesli karın guruldaması var ya tokken oluyo hemde bu , sende de var mı merak ettim 😊
Kbrazcan Tuqbabars ay siz keseyi falan görmüşsünüzdür ama ya benim bu dönem geçmiyor günler ya 1 hafta sonra gel keseye bakıcaz dedi günler geçmiyor daha kalp atışını duyucaz😍 Allahım çok heycanlı yaaa🤩🤩🤣🤣
Tuqbabars Kbrazcan evet canım bizimde 10 gün sonra cinsiyet belli olcak aslında kız gibi demişti bir önceki kontrolde ama net olarak 10 gün sonrası bende de onun heyecanı var ben kalp atışını duyduğumda duygulanıp gözlerimden yaş gelmişti 😍😍
Kizimveoglumm HakanNeeAkgz 29+2 😍😍😍dogumdan asla korkmuyorum Allah'ın izni ile sağ salim cıkarız hepimiz sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız inş
Hande2017 19+2 deyiz bizde hayırlısıyla sağlıkla prensesimiz gelicek inşAllah🙏🏽Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar
Tuqbabars Kbrazcan ama o kadar güzel bir an ve öyle güzel bi duygu ki tarifi asla yok Rabbim sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım 😍❤