semrakarahan Aryaalina canim normali 2.5 hadi 3 olsun ama biraz yuksej bnm trpitim hep yuksek cikar en normali o doktor bise demedimiki
Cileklipasta Aryaalina değeriniz yüksek değil korkmayın. Sadece doktorlar 2,5 civarı tutmaya çalışıyor ilaç başlayabilir düşük dozda.
Bsrkrgz Aryaalina Gebelikte doktorlar 2,5 altında tutmayı öneriyorlar tsh önemli bir değer ilaç takviyesiyle düşürülebilir dikkat edin mutlaka.
Ykarakus Şimdi sağlık ocağından geldim 3,5 çıktı benimde doktor ilaca başladı hemen bebekte zeka geriliği yapar dedi bilmiyorum ne olacak 🤔
Bsrkrgz Ykarakus zeka geriliğini duymadım fakat düşüklere çok sebep olduğunu duydum Allah korusun sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz🙏
semrakarahan Ykarakus canim her ay kontrolunu yaptirdiktan sonra ilacini duzenli kullandiktan sonra bise olmuyor ben gebeligimin basindan belli kullaniyorm duzenli dahiliyeye kan veriyorm ona gore ilacimin dozunu yukseltiyor
Rhk0158 Ykarakus canım inanmazsın belki bende saülık ocağında yaptırdım 3,5 çıktı iki farklı hastanede daha yaptırdım oralarda 0.90 çıktı Tekrar sağlık ocağında yaptırdım bu sefer 1,30 çıktı sende başka bi yerde tekrarlat istersen
Hllswm Ykarakus canım zeka geriliği yapma olayı söyle tsh değerin cok cok yüksek olur ve aylarca tedavi olmazsın öyle yapabilir sen bi dahiliyeye git düşük dozlarda ilaç başlarlar sabah ac karnına içersin ayda birde kan tahili yaptırırsın canını sıkma ihmal etme
minikoo Bsrkrgz oyle birsry yok dedi doktorum bana korkma zeka geriliği farkku imisvtah bir farklisi imis 70 küsur olan hastam var dedi doktorum google yaz kagam kocatepe cik guzel anlatmis
Aryaalina Değerim düşüktü hap kullandım haplarım bitince ara verdim kullanmadım biraz yükselmiş kullanmayınca 2.34 dü değerim hap kullanmaya devam ediyorum tşkler arkadaşlar
Ykarakus Hllswm gebeliğin başından beri ilk defa baktılar tsh ye 36 haftalığım şuan belki de en başından beri vardı o yüzden tedirginim ben 😏
SeLyy Aryaalina normalin bi tık üstü canım benimki 6 çıktı ilaç kullanıyorum 20 günde 4 e düştü ilaca devam
Hllswm Ykarakus hiç canını sıkma canım 2.5 altı olsun istiyolar ama normali 4ün altı zaten bebeği 3.5 etkilemez
minikoo Ykarakus bende o haftada bsktirdim ilac kullaniyoeum ama benegine birsey olmaz dedi doktor 4.903 du benim hatra
Atnb Canım dokuz ay önce doğum yaptım ilk haftalarda 22 iydi değerim doktorum ilacın dozunu yükseltti ilacın faydasını görmek istiyorsan kahvaltıdan en az yarım saat önce iç devamlı kullanan biri olmama rağmen hamilelikte yükseldi çok şükür sağlıklı bir bebeğim var üstelik beş hafta dört günlük hamileyim ilaç kullanmaya devam ediyorum