Homozigotmutant Kızlar 21 haftama girdim decavit dışında hiç bişey kullanmıyorum Demir ilacı ya da d vitamini kullanmam gerekiyor mu ? Acaba doktorum unuttu mu 😒
Selhan Homozigotmutant 16.haftada bana kan ilacına başlattı daha erken baslatanda var çok onemliymis bence ara sor suan vitamin ve kan ilacı kullaniyorum
EsinKaraglle Homozigotmutant ben de 21e girdim. 16. Hafta devit ve kan ilacına başlattı doktorum. 12haftadan beri de regenesis max diye bi vitamin de kullanıyorum ayrıca. 20.haftaki kontrolde de yine aynılarını yazdı 26.haftada tahlil yapıp değerlerine göre değiştirebilirim dedi
EsinKaraglle Homozigotmutant vitamin ve d vitamini değil de kan ilacı çok önemliymiş mutlaka kullanmak lazımmış. Bence sen bi sor belki verdim diye düşünmüştür unutmuştur
Homozigotmutant Kızlar sordum gyne ferro kullan dedi bi kere kullanmıştım ishal olmuştum inşallah bi daha yapmaz
YazCilegi Homozigotmutant 22.haftama girdim. 12.haftada folik asidi bırakınca balık yagı takviyeli duosvit ve devit damla verdi. 16.haftamda da ferrum fort demir ilacı verdi. Hatta o hafta kan vermiştim b12im cok cok düşük cıkmıstı şimdi de hafta 1 iğne oluyorum