Volkanoban Ortadogu hastanedıne gıtmeyı dusunuyorum sızce gıden yada hakkında ıyı kotu bısı duyan varmı lutfen yardım edın artık bı hastane bulup gıtmem gerekıyo ben hıc hastane bulamAdım daha yardım edın annişlerr lutfen
Tubikk Volkanoban daha bugün randevum vardı hamileliğimin basından beri Ortadoğu’ya gidiyorum en ufak bir sıkıntı bile yaşamadım doktorum çok çok iyi allah razı olsun gereksiz hiçbir testi yaptırmadı sırf para kazanmak için bunu para tuzagı bi yer diyen arkadaşlara Nadiren söylüyorum herkes her hastaneden memnun kalmayabilir önemli olan doktorunu iyi seçmen bence
zynppp Çok iyi bir hastane değil ilk bi kaç muayeneye gittim sadece para odaklı bir hastane daha sonra medical parka devam ettim arasında baya bir fark var eşimin dediğine göre Ortadoğu milletten aldığı rapor paraları ile ayakta kalmış bir hastane
Volkanoban zynppp yaa bende arstırdm bıraz herkes cok ıyı dıyo ayy bı hastane bulamadım adamakıllı yaaa
Milen Şikayet var comdan baksanız tüm hastaneler için şikayet var, hatta en iyileri için bile herkesin bir hastaneden memnun olması da imkansız ben ortadoğuya gidiyorum memnunum, ama kendiniz gidip görün şartları daha iyi... 👍🏻 @Volkanoban
Babyinlove Para verip bi hastaneye gideceksen son tercihin orta doğu olmalı bence 🙂 Paranla rezil olma derim
Firdess Volkanoban ben dikmendeki 19 mayıs özel Ortadoğu hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnunum.
Gizemhasan Bende yaklasik 1 yildir ortadoguya gidiyorum doktorumdan cok memnunum dogum yapan arkadaslarim var memnunlar simdiye kadar sorun yasamadim
Volkanoban Tubikk ya bende ortadoguya gıtmek ıstıyordm ama cok ıyı dıyıl para tuzagı bebek dogunca kuveze alıyorlqr daha cok yatıs olsn para kazandınlar dıye dedıler bende korktum
Tubikk Volkanoban senin söylediklerini ben ilk defa duyuyorum Nisa’nda Doğum yapcam bende ve emin ol ne bi terbiyesizlik nede boş yere para alındığını görmedim birde bilerek bebekleri küvezde tutuyorlarmış diyen arkadaşların basına mı gelmiş bu olay öyle atıp tutuluyor anlamıyorum kuzum en iyisi sen hastaneye bi git konuş gör içine sinerse kontrollerine devam et 😊 ben memnunum istersen doktorumuda önerebilirim