Bahargulu Kızlar ben antalya da yasiyorum egtim artismaya giden varmi doktar belirliyemedim kendime daha...
Nora Bahargulu Özgül Mamaklı yı tavsiye eden oldu bana ama ben kendim hiç gitmedim suanda Atatürk devlet hastanesine gidiyorum
Bahargulu Nora hangi doktarda canim cuma günü yaşar mehmi diye bi doktardan aldim atatürk hastanesinden
Bahargulu Nora nasıl bi doktor ben bi bayana gittim gitmez olsaydım hep terslediler ne soru sorduysam ters ters cevap verdi sen kaç haftaliksin
Nora Bahargulu 31 haftalığım Tesettürlü çok iyi bir bayan hastane kalabalık olmadığında özel doktor gibi ilgileniyor sorularıma yanıt veriyor.. yani hiç öyle tersleyecek biri değil hemşireler biraz tersler gibi oluyor bazen o da kalabaliktan dolayi bıkmış oluyorlar yani
Yildiz0707 Valla ben şuan özele gidiyorum ama işk başta eğitim araştırmaya gidiyordum tahir uslukayaydı doktorum memnundum kendisinden
Bahargulu Yildiz0707 ona randevu aldim ama yetisemsedim ya bida gitmedim yani menmunzsan bida aliyimda giderim
Nora Bahargulu 16 haftalıkken göstermedi Tülay hanim %60 erkek dedi göbek kordonu bacaklarının arasından geciyomuş ve bacakları genelde de kapalıydı 22 haftalıkken erkek olduğu kesinleşti 😇
Bahargulu Nora bende o doktardan aliyim Ozman bu doktarda gidiyim bu hafta bidakine tülay hanıma giderim antalayada nerde oturuyosun ben kutukcu köprüsünde otuyorum mazidagini cikarken