Ulkum 37 haftalık hamileyim kızlar dün aşırı bel ağrım vardı fakat nst de sıfır sancı her yerim ağrıyor belim kasıklarım fakat 0 sancı benim gibi olan var mı ?😭😭😭
Mavkumvoled Ulkum ben artik cirpiniyorum bir yere sigamadim normalde benim ne şis vardir nede buyuk bir karnım ama bende artik doğumu iple çekiyorum ve simdi knrol var gidecem enfeksiyon cikmisti idrar kültürü verdim oda bence agriy agri katar
RdvnMlkn Ulkum bende bel agrısı asırı cekiyorum kasık agrısı yorgunum kaburgam agro bakalm ne zaman gelcekler
2cocuk2kopek Ulkum nstde sancim cikiyor ama ben hissetmiyorum hatta o kadar rahatimki sanki hic hamiel degilim gibi 🤷♀️ tek problemim disim apse yapmis o yani 😐😐
Zeynepp35 Benim vardı canım idrar yolu enfeksiyonu çıktı azıcık. Hatta hiç yanma falan yoktu ama başlamış. Yorgunluğu bilemem ama dr kasık ağrısının sebebi bu dedi
Ulkum RdvnMlkn 2 gecedir ağrıdan duramıyorum bu ağrılarda birşey yoksa doğumd napıcam bilmiyorum sonra dayak yemişim kollarımı kaldırımc bile ağrıyo o kadarda hareket ediyorum ev temizliyoeum dolap siliyorum 0 sancı ☹️
Yasemincifci Ulkum bnmde 1 haftam kaldı baklm senn gibi olcammı gerçi şimdşden zorlanıyrmda nefesi zor alıyrm ya o sıkıntı yapıyo
Toprakseyma Benimde dünden beri kasık ve bel ağrım var aynı adet sancısı gibi . 38 haftalık benimki . İnşallah doğumdur birazdan gitcm doktora bana dua edermisiniz 😔
Ebru3435 Toprakseyma canım gittin mi doktora bende 38 deyim Çarşamba randevu var bel ve kasık ağrım var kaç günden beri . Rabbim yardım etsin sana da bir sancıda inşallah