Doğuma bir iki ay kala uzun yola çıkan varmı hiç. Doktora danıştık siz bilirsiniz diyor. Erken doğum riski olabilir/ olmayadabilir dedi. Fikir öneriniz varmı
    Emrkrts ben şu an 33 haftalık hamileyim nasipse yarın gece 7saatlik yola çıkacağım doktor eğer erken Doğum riskiniz yoksa çöl ilerlemeden yola çıkın dedi bana yani 34 haftalık son yola çıkmam için sırtınıza yastık mutlaka alın ben bu yolu geldim şimdi döğmüşündetim nasipse önce Allah’a emanet dedim sonra doktora gittim beni bu şekil yönlendirdi umarım sıkıntısız da giderim
      Emrkrts 7 aylıkken memlekete gideceğiz 700km doğum orda olacak.. 8 aylıkken Ankaraya 1yıldır görmediğim ailemi görmek için gitmeyi düşünüyorum oda 4-5 saatlik yol.. Yani inşallah doktor bişey demezse ben gideceğim..
      Bende. 12 saatlik bi yola çıkacam 28 haftalık inşallah bir sorun olmaz
      Conunannesi bizde şuan 33 haftalığız. Bayrama kadar 36 oluyo. Sıkıntı olurmu bilemiyorum ama riskte almak istemiyorum
      Ben 34. Haftamda uçak hızlı tren ve otobüs yolculuğu yaptım. Sıcak bastı nefes almakta zorlandım. Dergileri yelpaze olarak kullandım o şekilde rahatladım. Tavsiyem yanınıza yelpaze alın. Sıcak basması ve nefes alamıyor gibi hissetmemin dışında bi sıkıntı yaşamadım.
      Ben 36. Haftada memlekete gidecegim dogum icin. O saatten sonra dogsa bile sorun olmaz ki? Yanlis mi dusunuyorum?