Neslihanmeral TugbAta 34.haftadayız bir kaç saatlik uykuyla duruyorum bu haftalar sa yatsam da yoruluyorum Allah yardımcımız olsun 🙏🤦🏼♀️
Matmazell 😪 brnde uyandım az önce kendilğimden şuan mide yanmam var 😥 napsam ne yesem diye düşünüyorm
Mervetr Bende 28. Haftadayım bel agrim çok oluyo geceleri uyuyamiyorum ama sabah ta 1 e kadar yatıyorum
Matmazell Mervetr kalkmaya üşenmiştim öyle yatıyodum aynen kalktım şmdi de yiyorum 😊 bizim kız uzun saçlı mı gelcek ne nedir bu mide yanmaları böyle yaa 😅
Mervetr Matmazell valla bende anlamiyorum bizde kizimla 7 aylık olduk hala miğde bulantıları var ilaçsız gün gecmiyo ve istigfarin hemen ardina da miğde yanması oluyo
Minnakanne61 TugbAta bu gece beni de uyutmadı sıpa. Saat gece 4 5 gibi bir hareketlendi 6 buçuğa kadar uyutmadı. Karnımda sanki horon tepiyo ☺️
Mavisannesi 33 haftadan beri uyku eziyet oldu şu an 38+1 günlük oldum cumartesi günü doğum olucak inşşalah 🥰Darısı herkesin başına kızlar
FSCMK TugbAta bende hiç uyumuyorum bugün 5 te yattım vallahi hiç gözümde uyku yok hamile kaldım kalalı