Elllf Merhaba kızlar 👧🏻 32+6 haftalığım 3 gün önce kontrole gittiğimde bebeğim 1750 gramdı . Benimle aynı haftada olan var mı 🙆♀️ Balık yağı kullanıyorum tablet olarak . Kullanan var mı aramızda ? 🙄
Yusbur Elllf bende kullanıyorum canım bebeğe gerçekten çok faydası oluyor bende senin haftalarında başladım şimdi 36 oldum
Tugcehar87 Elllf 13 haftamdan beri kullanıyorum ve bebeğimin maşallahı var 30+0 da 1800 gram 43 cm di kullanmaya devam 👍🏻
PrensesimDoga Elllf doktor mu önerdi ? Beniöse bebeğim kilo almıyo ama bahsetmedi bile böşe bir şeyden
Elllf Melekmehmet aslında ben Bayadır kullanıyorum . Doktorum balık yememi tavsiye etmişti hafta da bir kere . Ben balık yiyemediğim için eczaneden tablet almak istedim. Onu da kullanabilirsin dedi .
Derya51 Elllf ben de hamilleiğim ve öncesinde de sıfır balık yediğimi söyleyince bol bol ceviz tüket Bi de balık yagı demişti her kahvaltı da ceviz yiyorum size de fikir olsun
Direnberxx Elllf illa kullanmak gerekli mi ya bu balık yağlarını çünkü ben doktora balık yıyemıyorum onun yerıne günlük bi avuç cevız yıyorum dedım tamam o zaman farketmez cevıze devam et dedı
Elllf Bebeğim zayıf mı haftasına göre . 32 haftalığım . Geçen hafta gittiğimde 1750 gramdı. Bütün tanıdığım biri zayıf bi bebek olucak dedi .