Annesininnefesi Kizlar 35 haftaligim daha doguma 3hafta var karnin inmis diyolar normalmi bu haftada inmesi acaba?
Yusbur Annesininnefesi bazılarının erken iniyor canım benimde erken indi karnım bende yarın 36 olacağım ama daha ne zaman doğum belli değil 😞
Bbusrayranci Annesininnefesi benimde öyle karnım aşağı indi sol kasık tarafımda da hafiften bir ağrı var
Srfn11 Annesininnefesi doktoruna danis bi o bilir. Banada aynisini diolar asil dustugunu rahim nolgene bak orada sislik olursa kafa takamen inmis oluot o zmn riskli
BMA Srfn11 nasil bakicaz canim benimde karnin cok assagida ve sabki vajinamda 2 gundur şişlik var gibi geliyor bide cocuk hikirsa yada tekme atsa vajinama batıyor aci oluyor assagi bolge hissediyorum
MelikeGkhn Ben 38. Haftamdayım azıcık indi hala inmedi doktor muayene etmedi o yüzden bi hafta daha bekleyelim dedi benim gibi olan var mı
Srfn11 BMA aynadan bak kuzum cok cok asagida ise ama sanmiorm ayni bnmki gbi belirtilerin senin dha bsy yoktur cnku gelio olsa anlamama imkanin yok acilman olur ve ayrica agrinda
Srfn11 BMA Benimde oyle ve suanicerde ziplior o vurdukca kasiklarim gerilior ve surekli idrara cikiorum
Didemm91 Annesininnefesi ben de 34+5 oldum karnının aşağı indiğini nasıl anlıyorlar ben anlamıyorum 🤔
seyma4066 Didemm91 36+5 teyim iki haftadır aşağıda.Aşağı indiğini anlamamak mümkün değil göğüs kafesinin midenin olduğu yerde bi boşluk oluşuyo yani karındaki şişlik aşağıya toplanmış durumda oluyor
Selviliker Annesininnefesi 29 haftalıkken bebeğim aşağıya indi şuan 32+6 haftalık erken doğum riski bu yüzden yatıyorum sürekli . 36. Haftada inmesi gayet doğal.
BMA Srfn11 evet ya ozellikle idrar konusunda sikayetciyim valla yarim saat sürmüyor tuvalete gidip duruyorum bigun kaciricam diye ödüm kopuyor vurdukca kacicak gibi oluyor🤦🏻♀️