@Hande2 beennn 31 haftalığım yakında oğluşlarıma kavuşcamm inş.
Şimdi şöyle canım bende çooook araştırdım baktım ettim. Alanı kaplamasıydı kullanışlı olmasıydı derken baya kafa patlattım. İlk önce bu böyle dizilerde de meşhur olan sepet beşik modeli var ya onları çok beğeniyordum. Bide bir yaşına kadar yanımdaodada duracak çok ideal geliyordu ilk başlarda. Snra düşündüm. Ee ztn ikiz ztn bir bebek cok masraflıyken biz iki kat yaşıyoruz bunu. Ve bunlarda oyle ucuz bısı degıl . Baktım bunu bellı bır boya ve kiloya göre kullanacaktım. Az bı zaman gecınce tekrar beşik almak durumunda kalacaktım. Bunu eledim. Snra park beşik denilen modeller var onları inceledim. Onlarda hem çok geniş duruyor hem mobilya beşiklerle aynı fiyat hemde görüntüsünü sevemedim ben . Derken derken 60/120 beşik buldum mobilya. Oyle büyüyen beşik felan değil. Cok derli toplu duruyor cok ideal . Ben bunlardan aldım. Ankarada yaşıyorum. Cok yerlere baktım genelde 700 800 dediler ama içinde yatağı feln yoktu. Dedm napalım alıcaz artık piyasa böyle sanrm. Sonra karşıma poky diye bi yer cktı tam da indirim zamanıymış. Beşik fiyatı 500 içinde yatağı nevresimi hediye . Hemmmeeeen aldık 😂 bu beşikleri 3 4 yaşına kadar baya kullanırlar da . Besık asansörlü koruyucu tam çıkıyor tam emnıyetlı olabılıyor yada yarım yapıp kolayca koyup alabılıyorsun. Sallanabilir. İstersen sabit olur. Bn coook memnun kaldım .