TubaMustafaDurmaz Nisan ayı anneleri bebeğinizin gelişimleri nasıl acaba yazar mısınız ben 29+ 4 oldum ☺☺
Linam TubaMustafaDurmaz 29+1 haftalik daha salı günü görmeye gidecem fazla hareketli değil sizdedee oylemi
zlemAtAcar TubaMustafaDurmaz TubaMustafaDurmaz 28. Haftanın ilk gününde 1370 gramdık 🤗 Bu cuma kontrolüm var. Bakalım bebiş kaç kilo aldı 🤗🤗
Gunesimveben TubaMustafaDurmaz merhana ben 27+1 haftada gitmistim dr a 1150 gr 36 cm demisti. Suan 29+1 olduk bakalim hayırlısıyla biraz daha buyuduk sanirim. Ama cok hareketli kizim masallah gecemiz gunduzumuz yok hele babasinin sesini fln duymasin durdurabilene askolsun simdiden babaci oldu 😊😊
sevincinsudesi Merhaba tabiki her bebegin gelişimi farklı benim kızım olacak 29+0 da 1.300gr 35cm dedi 33.haftada cagirdi
MerveTosunAktas 29+4 oldum bende gece bebesi oğluşum şuan oynuyor uyutmuyor 😌😍😍 perşmbe kontrolümüz var bakalm ne kadar olmuş 😇😇😇
Aynur TubaMustafaDurmaz bende o durumdaydım henüz dönmemişti oğlum. Artık hem döndü hem o acılar bitti 31. Hafta.
Gamzedeniz 31+4 olduk bizde 28. Haftada 1433 kg dı boyunu tam olarak söyleyemiyor büyüdüğümüz için. 20 şubatta gene gidicez inşallah sağlıkla kavuşalm meleklerimize 😍❤🙏🏻
Nurs TubaMustafaDurmaz 29 olduk bizde bugün💙en son 28+0 da kontrolümüzde 1300 kg olmuştu kuzum sağlıkla kucağına alsın herkes bebişlerini❤
secl-ahmet Bizde nisan bebisiyiz benim dogum günümde 10 nisan bir koc burcu olarak inşallah inat bir bebisim olmaz 😄
Yahyaaliannesi TubaMustafaDurmaz 30+5 olduk oğlumla. 28 haftalıkken gitmiştik 1200 gr di oğlum boyunu hatırlamıyorum. Bir günü bir gününü tutmuyor pasa izin bazen hiç durmuyor bazen de çok sakin sizin de öyle mı ?
Kubraalboya 31+1 olduk bizde 😊 28+1de gitmiştik kontrole, 1336 gramdı bebişimiz. Tekrar 32. haftada gideceğiz bakalım ne kadar arttı kilosu 😊
Kizimveoglumm TubaMustafaDurmaz 29+1 heyecan 😍😍günler geçmiyor bebeğim sağlıklı doktorun dediğine göre ama doktorumu degişcem içime sinmiyor 🙏🏻😊
Duygudrk Bende 29+1 28. Haftada bebegimin boyu 36 cm kilosu 1370 gramdı hersey yolunda Allaha şükür 🤗
TubaMustafaDurmaz uzumveannesi aa biz sizinle aynıyız sanıırm harketleri nasıl sabahları sizi uyandırıyor mu ☺☺
didematlas Bende 29+6 28.haftamda 1350gramdı.Bebegimin ve benim böbreğimiz büyük.Benim böbregim buyumeye devam ederse katater taktiracagini bebegin ise sunnet olmasini soyledi dr.