34+2 de doğum yaptım.Daha doğumuma epey bir süre vardı 32.haftadan sonra yalancı sancı dedikleri sancılarım başladı ara sıra geliyordu.33+1 gününün geceside böyle bir sancım oldu ama diğerlerine göre daha ağrılı ve uzundu.Yalancı sancı diye ciddiye almadım ve ağrılarıma rağmen o gece yattım.Sabah kalktığımda herşey normal görünüyordu taki yataktan kalkana kadar.Yataktan kalkmamla beraber geceliğimin ıslak olduğunu fark ettim.Doktorumu aradım ve olayları anlattım.Doktorum daha neyi bekliyorsun gelmek için dedi.Doğum yapacağıma inanmıyordum yinede kontrol amaçlı gittim doktoruma.Ultrason cihazı ile muanemi yaptı ve yatış verdi.33+1 çok erkendi ve kızımın ciğerleri tam gelişmemişti.1hafta hastanede yattım ve iğneler ile doğumum geciktirilmeye çalışıldı.34+1 günü kötüleştim yapılan ilaçlar yan etki göstermeye başladı ve artık suyum gelmiyordu.Testler yapıldı ve doktorum yanıma gelip seni doğurtturayım mı dedi.Şaşırmıştım.Sabah bana daha 2 hafta daha bekleyeceksin derken yarın doğum yapalım mı diyordu.Ciddiye almadım bu yüzden.Sabah 5.30 da hemşire gelip testlerimi yaptı ve doğum için kıyafet getirmişti o an eşim ve ben şoka girdik.Sabah 9.21 de ameliyata alındım.Belimden iğne ile narkoz aldım ve uyuştum.kızıma kavuşmama az kalmıştı.Soğuktan mı heycandan mı sürekli titriyordum.9.40 da kızım dünyaya geldi ve onun sesini duymamla herşeyi unuttum.Şuam kızımla ayrıyız çok küçük oldığu için yoğun bakım ünitesinde.Allah kavuşmayıda nasip eder.Onun tek sesi ve kokusu bana yaşadığım tüm zorlukları unutturdu.Allahım herkese nasip eder bu güzel duyğuyu😊