Selmaa Ben gebe oldugumu yeni ogrendim. Doktoe arastiemasina girdim haliyle. Maddi anlamda bizi cok da zorlamayacak ozelde bir doktora gitmeyi dusunuyorum bir arkadasim hayat hastanesinde ayse erolu onerdi ? Ayse erola giden veya doktorluguyla ilgili fikri olan var mi ? Varsa yardimci olabilir mi
Sinembuse Selmaa doruk var embiye hanım Kemal bey ama canim tahlil o bu şu para gidiyor özelde sadece doktorla kalmıyor h.olsun .
Deryakaya16 Selmaa 100 lira verdık muayene ıcın normalde 115 tl esımı ıcerıye almadı onun dısında cok guzel bır doktor sakin tatlı dıllı ne sorsan cevap verıor ama bana bu zamanda gel bunu yapalım demedı ben ne zaman bır daha gideceğimi bılmıorum mesela
Selmaa Tgbclb yaa cok sevindim bunu soylemenize 🤗 benim de kafama az cok yatar gibiydi ama baskalarindan da tavsiye almak istedim. Pek doktor degisikligi yapmak istemiyorum
Selmaa Sinembuse ya tabi ki orasi oyle artik onu goze aliyoruz yapacak birsry yok da tavsiye uzerine olsun istedim doktorumuz. Surekli foktor degisikligi de yapmak istemiyorum acikcasi sorun cikmadikca ondan dedim
Sedaaminik Selmaa medicabil oktay bey tavsye ederim kendim gidiyorum şuan memnunum ama sizi zorlar mı bilemem 140 tl muayene ücreti normal kan tahlillerini sağlık ocağında yaptır gel diyo illa herşeyi bizim hastanede yaptırcan diye bişey demiyor
Sinembuse Selmaa ozman doruk embiye hanım 95 tl kemal bey de 110 du sanırım canim ama embiye hanımı tavsiye ederim .
Selmaa Sedaaminik ayse erol 150 bildigim kadariyla dediginiz doktor daha iyiymis ama ben pek erkek doktora gitmeyi dusunmuyorum canim cok tesekkur ederim yine de 😘🤗
Ecrinbzkrt Sinembuse kemal beyın özel muaynesı vardı esentepede aynı plazada calısıyorduk daha sonra doruga gectı kemal beyıde tavsıye ederım çok şirin iyi doktor
Selmaa Deryakaya16 Allah Allah cok sasirdim arkadasima sordum o esimi ozellikle kendisi iceriye cagirmisti dedi ben de anlamadim simdi 🤷♀️ arayin isterseniz hastaneyi sorun kalp atisi kese vs hepsi gorundu mu sizin ? Hayirli olsun bu arada gebeliginiz 🤗🤗benim de ilk gebeligim 😊
Bebekim123 Selmaa çok iyi bir doktor diyorlar canım👍🏻onda Doğum yapan arkadaşlarım var ben kendi doktorumu da tavsiye ederim senem Akalın çekirge dorukta canım
Selmaa Bebekim123 ben evime daha yakin diye de dusundum biraz canim. Galiba gidip bir gormem gerek cok da giden yok galiba buradan... bakalim insallah dedigin gibi iyidir bana da iyi gelir 🤗😊😊