ZuhalDurmus AslhanKaya atıl yüksel, recep has ikiside özel muayenehane ve şişlide. Acıbadem maslak ibrahim bildirici, ahmet cem batukan. Ama bunlara rand alman için min 1-2 aya ihtiyacın var inanılmaz yoğunlar.
3bebe1anne_2021 AslhanKaya ben perinatolojiye Çapa tıbba gittim bu doktorlar orada da bakıyor. Bebeğinizde bir problem mi var
Busranrunal AslhanKaya canim ben bodruma geldikçe gidiyorum mükemmel bi dr kadıköy acıbadem hastanesi melih atahan güven çok rahatlatan bi dr güvenebilirsn ınstagramdan ve face den araştırabilirsin
AslhanKaya ZuhalDurmus benim doktorun da ısrarla Acıbadem Prof. Dr. MELİH ATAHAN GÜVEN i tavsiye ediyor. Yine bir araştırmak istedim
AslhanKaya 3bebe1anne_2021 bir erken doğumum var yaşamıyor ikizlerim ve şuan da Hale’n devam eden ama sorunun ne olduğunu anlayamadıkları kanamam var. Bu nedenle yakın takip edilmem gerekiyor doktorum perinatalog önerdi bu nedenle araştırma içindeyim.
BesteCanerKutluzolu AslhanKaya doç. Zeki Şahinoğlu var ben florance nightingale ataşehir şubesinde gitmiştim kendisine detaylı ultrason için ama başka yerlerde de hizmet veriyor diye biliyorum internetten bakabilirsin
ZuhalDurmus AslhanKaya benim dediklerim avrupa yakası, anadoludakileri bilmiyorum ama acıbademdeki dr iyidir. İlk yazdığım iki doktor bu işin duayeni. Diğerleride muhtemelen onların öğrencileri falandır🙂)
AslhanKaya ZuhalDurmus hepsini listeledim tek değerlendireceğim 😊 gebeliğim riskli olduğu için biraz dikkat etmem gerekiyor. Teşekkür ederim
AslhanKaya Busranrunal evet bende doktorum söyledikten sonra takip etmeye başladım. Kendi doktorum bilgilendirme yapmış kendisine son muaynem var ondan sonra gideceğim inşallah. Peki birşey soracağım kendisi vajinal muane yapıyor mu serviks uzunluğu için yoksa üstten muane mi ediyor sadece
ZuhalDurmus EzgiTokTopalolu atıl yüksel 900 recep has 700-750 sanırım. Acıbademdede 675-900 arası değişiyo canım.