Zeynepmerve15 Hanımlar dün ve bugün kasıklarım hafif bir sızlanma ağrı var geç yumurtlama olabilir mi veya gebelik belirtisi midir
Melegimm19 Zeynepmerve15 geç yumurtlama olabilir canım mesela takvimlerde 14.gün gösterir yumurtlama genellikle ama benim mesela 19.gün ve sonrasında oluyormuş bebeğimde geç döllenme zaten siz yine de değerlendirin bu günleri de😍
Cileklipasta Zeynepmerve15 herkesin yumurtlama zamanı farklıdır olabilir yani ☺️ Allah gönlünüze göre versin
Zeynepmerve15 Esrayusuf yok kullanmıyorum takvimim uygulaması ile günleri değerlendirdik takvime göre yumurtlama dönemim geçti bilemiyorum
Esrayusuf Zeynepmerve15 takvimler doğru değil tabi adetin düzenli ise kendinde hesaplarsın ben doktoruma sormuştum öyle demişti
Zeynepmerve15 Esrayusuf Hım bnm doktorum da adet gününden itibaren 11. Gün den itibaren değerlendir demişti takvim e güven olmuyor 😏
Esrayusuf Zeynepmerve15 benim adet düzensiz olduğundan ovulasyon kullanıyorum iki Aydır geçen ay yumurtlama yakalayamadım takip yapmadım düzgün bu ay yakaladım ama bakalım nasip
Zeynepmerve15 Esrayusuf iyi yapmışsınız bnde bu ay olmazsa diğer ovulasyon alıcam adetinize kaç gün var