Rukie 19 haftalık geleyim ve hemoroid oldum, kabus gibi aranızda belki aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan vardır, yorumlarınızı bekliyorum
espalp Rukie 19.haftadayım bende de durum berbat ve bi çözüm bulamadım. Baharatı kestim, bol bol su içiyorum o kadar 🤦🏼♀️
Yasemincifci Rukie ağrın sızın yoksa dursun ağrın sızın varsa doktora git bide kabız olmamaya dikkat et canım oda cok önemli bende var ağeısı sızısı yok doğumdan sonrayı beklyrm saraçoğlunun bitki kürü var onu uygulayacağım gebelikte uygulanmıyor
Buseecik Rukie magnezyum ılacı bırebır ben cok kabızlık yasayan bırıyım yıllardr hamılelıkte cok dha zor oldu mgnezyum hapıyla cok ıyıyım doktrm verdı hem kasılmalar mıde bulantın hemde bgrsakle ıcın cok iyi markası nbtlife magnezyum
25agustos Rukie espalp oslemyasar ağrı varsa hiç birşey işe yaramıyor sıcak su kasları gevşetir o yüzden tehlikeye atmayın derim. Sadece uyuşturucu kremle Ağrı gecene kadar idare edebilrsiniz. Yediklernize dikkat edip kabız olmazsanız zorlamazsanız bir haftaya geçer. Ama meme barsa o kalır o da ağrı yapmaz zaten onu da ameliyat ile düzeltebilrsinz ben ameliyat oldum.
oslemyasar Cnm bugün doktora gittim bu sebepten ötürü krem verdi doktorum bide leğen için dayanabilecegin kadar sıcak su koyup 10 dk falan otur dedi
Hafsamm oslemyasar sakın oturma sıcak suya 😱 düşük sebebi sıcak su kasları açtığı için duşu bile ılık su ile alın sıcak su ile değil.
Bulutlu Ilıktan biraz daha sıcak suda oturmanızı tavsiye ediyorum. Bana çok iyi geldi.. eğer ağrılarınız çok şiddetliyse suya batticon dökün sonra inşallah alırım bi duanızı 😄🤗 Allah şifalar versin
Yasemincifci Bulutlu bunu bendr biliyorumda açılma yapmazmı acaba ben acılma ne olur diye yapmadım bunu
Dlrdrkkk Yasemincifci doğumu tetikliyo dedi benim doktorum da bendede berbat durumda anca doğumdan sonra ilaç yazarım diyo tuvalette fazla kalmamaya çalış ama suya oturma bence kaslar gevsiyo ben aktardan krem aldım tedavi etmiyo ama acısını aliyo 1 2 sürmede
espalp 25agustos ben kabızlık problemi de yaşamıyorum neden olduğunu hiç anlamıyorum 🤦🏼♀️ 9 ay dayanıcam mecbur çok ağrımasın, kan gelmesin yeter ben buna da razıyım🤦🏼♀️
Buseecik Rukie benım doktorum verı on uc haftalıgım korkar korka ılac atıorm ben sonucta kımyasal dye odum kopıyo ıcmedıgımde gene kabızım cocugum baskı da kalıp zarar görüyor dushncemı desgtrdm hem vıtamın hem kolay wvvvvccc 😂
Esenn1 Rukie Bende de var malesef. Ama ağrım yok henüz şimdilik idare ediyorum bende önceden de vardı çok hafif hamile kalınca daha da arttı. Umarım ilerlemez... Baharatlı şeyler çay kahve vs tetikliyor...