Missmanan Bugün 38. Haftamıza girdik kızımla 💕 dünden beri genital bölgem yürürken acıyor ağrı değil ama acaba bebeğin kanala girdiğinin işaretimi 🤗
YaseminBatrk Missmanan benimde bir kaç kere sancı girdi acaba kanala mı girdi dedim bende içimden . Bizde 37+3 üz allahım bağışlarsa
tlymrt Missmanan 38+2 bende de aynı sıkıntılar var inşallah kanala girmiştir bir an önce gelsinler hayırlısıyla 😒😊
Gizemhakan Missmanan kızlar bise sorucamb38 haftalik oldum geçen hafta kontrolde hic acilman yok bol bol yürü dedi yağmurdan dolayı yürüyemedim ama 2 gecedir bel ve kasik ağrısından uyuşamıyorum kasılmalar çoğaldı ve şiddetlendi yalancı sancılar yani ağrım var yalanci sancilar oldukca açılma oluyo mudur? yoksa bu dogum belirtisimi sadece kafamda deli sorular 🙆🙈🙈🙈🙈
zxcvbhgfd Bnmde aynı canım genital bölge sızlıyor ama agrı degıl ve bacak arası sızlıyor baya ama sancı yok hç 🙎artık cok normal tabı bunlar 💕
Missmanan zxcvbhgfd inşallah kanala ilerliyordur canım ya yarın doktora soracağım ne diyecek bakalım 🤗
Papatya0605 zxcvbhgfd bende bunu yaşıyorum bi anda saniyelik sızı giriyor değil mi iç bacak kısmına da saniyelik kramp
YaseminBatrk Missmanan sormadım 🙆🏻 Sadece kaşık sancım var demiştim normal bu sancılar demişti . Siz sorunca yazar mısınız buraya merak ediyorum 🎈
Missmanan tlymrt demek ki bu haftalarda oluyor genelde 🤗 inşallah hayırlısıyla bir an önce gelsinler 😍💕
Missmanan YaseminBatrk gittim bugün her şey normal dedi cuma gel çatı muayenesi yapacağım dedi büyük ihtimal haftaya Doğumun gerçekleşebilir ama her an da olabilir dedi 😍 tugba04 Gizemhakan yani kızlar herşey normal bu ağrılar olacak bu haftalar bebek kendini hazırlıyor dedi sadece sancıların şiddeti artarsa mutlaka gel dedi 😍🤗
tugba04 36+2yim ve ayni sikayetler bendede var bugun genital bolgeme bi sizlama giriyo ama agri degil kalcadan bacaga dogru agrim arti bide bicak saplanir gibi bel agrisi giriyo ozellikle bebegim hareket ettikce dahada cok hissediyorum