Gozde_coskun Merhaba hanımlar , bugun doktor kontrolum vardı. 29+4um . Kilo boy olarak herzaman önden gidiyoruz. Suanda boy 42 cm, kilo 2.100 cıktı. Doktorumuz iri bebek olcak dedi. Sizin nasıl, doktor korkcak bısey yok dedi ama ben kilo cıkmasından kafam karısık
Gozde_coskun Deryarslan evet 1 ay oncesıde 2 hafta ondeydı sımdıde öylee :) suandada takıyorum iyi mi kötü mü anlamadım doğrusu
Nrtn1234 Gozde_coskun o zaman gebelik düşündüğünüzden daha ileri haftada da olabilir, son adet tarihine göre hesaplanıyor hafta ama bunu tabi ki tam kestiremiyorlar, yani Doğum beklediğinizden bi tık daha erken olabilir demek bu da
Gozde_coskun Nrtn1234 evet doktora sordum kesın bısey sylemem ama erkendende olabılır dedi . Hazırlıkları hızlandırdam bugun itibariyle
Gozde_coskun Hulya57 evet 28inde gitcem calısabılır raporu yazdırmaya son 10 hazıramda calıscam.11 hazıranda gelırsın çalısamaz raporu cıkarırım dedi
Gozde_coskun hunilimom sanıyorum öyle benbıle cok kilo almadım benege gtmıs demek 8 kilo aldım sımdıye kadar ☺️