CansuUslanAkta Hamileliğin son günü bugün 🙈 yarın sabah 38+1 de doğuma giricem inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar 🤲 Herkese hayırlı bir hamilelik süreci ve hayırlı doğumlar diliyorum 😊🧡
yasemen123 CansuUslanAkta haftaya salı giricem şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum güzel düşün güzel şeyler olsun
CansuUslanAkta yasemen123 çok teşekkür ederim amiin inşallah. Sizin de doğumunuz çok güzel geçsin inşallah :)
Serifeehorasan CansuUslanAkta canımm allah yardımcın olsun kolay bi Doğum olsun inş lütfen banda dua et özellikle duanı istiyorum canımm 39+2 günlüğüz ve Doğuma ait hiç bir ibare yok ☺️
CansuUslanAkta Serifeehorasan inşallah sen de çok çok güzel bir doğum geçirirsin 🤲☺️ Sağlıklıca alalım bebişlerimizi kucağımıza. Bende de hiç belirti yok. Sezaryen olmasa daha gelesi yok😊
Zerdaliva CansuUslanAkta öncelikle hayırlı dogumlar bu gece sabah olmaz size 🤗 en heycanlı gecedir sizin için 😌 bende 26 haftalığım bugün doktora gittim 2 seseryanım doktorum 38 +1 de Doğuma alırız dedi heralde sezeryanda herkese bu hafta veriliyor
Bettyy Benim de yarin aksam yatisim yapilcak. Suni sanci vercekler benimki 40+3 ve hala gelen olmadi.