Dmlsnmzz merhaba 23 haftalık hamıleyım ayrıntılı ultrasona ne zmaan gırdınız belllı bır zamanı varmı bılgı verebılırmısınız
Zagrozunannesi Dmlsnmzz ben araştırdım 18 24 haftalar arası yapılıyormuş ama benım bulduğum 18 22 ydi 😁neyse doğru olan 18 24 hafta arasıymış 19+4 üz bızde 20 de giriyoruz detaylı ultrasona ınsallah💙💙
deletedmom01 Dmlsnmzz bende yarin 23.haftaya giriyorum sali gunude detayli ultrasina giriyorum bakalim randevum var.
ZuhalDurmus Dmlsnmzz artık son haftan girmen gerek. 26 da girenlerde varmış ama doğrusu max 23 bildiğim. Sevgiler.
1anne2bebek__ Dmlsnmzz ben 23. Haftamda girdim yanı dün🤗21-24 arası giriliyormuş. Doktorum kalp 22. Haftada tamamlanıyor 22 den sonra gir dedi bana. Bende 1 hafta daha bekleyip girdim.
Dmlsnmzz haftaya salı gıdıcem ben kendı hastanemde gırecegım ıcın randevu almama gerek kalmıyor cok tesekkurler arkadaslar
deletedmom01 Dmlsnmzz cok az bi fiyati varmis. Ben 255tlye yaptircam en uygn buldugum bu kendi hastanem 400, dedi bnde baska yerde yaptrcm doktoruma goturcem .
Zagrozunannesi Dmlsnmzz ben devlet hastanesine gıdıcem 130 tl ıstıyorlar sırf detaylı ıcın ne kadar uygunmuş hangı hastaneye gıdıyorsunuz
Zagrozunannesi Esilacinar İstanbul Cerrahpaşa ya güdüyorum yer ıstanbul olunca her şey parayla oluyor tabi yıne benım ki ucuz bazıları 300 400 e yaptırıyor
Esilacinar Zagrozunannesi Peki sadece detaylı ultrason mu ücretli hamilelikte yapılan diğer testlere de ücret ödüyormuyuz ikili test falan