EbruKeles Meltemmy yapmadım ama şuan 35 haftalığım başından beri oraya gidiyorum inşallah Doğumumu da orda yapıcam. Kenarda bekliyim bende ☺️
GlsmET Meltemmy bende gidiyorum derya Yaşar doktorum ve çok memnunum normal doğum 2200 sezeryan 3600 ünvanına göre ücret değişmektedir
EbruKeles Meltemmy canım benim doktorum Nagihan kaya kendisinden çok memnunum gerçekten çok iyi bir doktor
Banudelibas Henüz 25 haftalığız ama hastaneden çok memnunum. Doğum ücretinde yeni sordum normal doğum 1700 sezeryan ise 3250 ☺️
Meltemmy Banudelibas bizde 7 haftalığız duygu hanıma gitmeye başladık. Bende çok memnunum doktorumdan ve hastaneden de fiyatlarını sormayı hiç akıl edememiştim. Çok da uçuk rakamlar değilmiş aslında
EbruKeles Banudelibas Meltemmy Allah Allah ben normal Doğumu 2200 diye hatırlıyorum ama bu hafta randevum var bir daha sorayım bir kafam karıştı şimdi ☺️ Eğer dediğiniz gibi ise gerçekten çok makbule geçecek
Banudelibas Meltemmy evet medipol mega Songül yılmaz kıyak hanıma gidiyorum ☺️ Geçen ki kontrolünde doğum katını gezdim odaları falan çok güzeldi ayrıca doğum zamanı kapı süsü ve lohusa şerbeti ikramı yapılıyormuş çok beğendim☺️
EbruKeles Banudelibas Meltemmy Bu arada hastaneyi arayıp sordum doktorlara göre değişiyormuş Doğum ücreti. Gece veya haftasonu Doğum zamanında da nöbetçi doktor kimse onun ücretini ödüyormuşuz
Meltemmy Banudelibas genel olarak memnunuz demekli hastaneden 🥳 peki canım sordunmu bilmiyorum ama gece veya haftasonu doğumunda nasıl oluyor. Doktor geliyor mu ya da ekstra bir maliyet oluyormu
Banudelibas Meltemmy eğer doktorun çalışmadığı bir saat olursa başka doktor giriyormuş ama ekstra ücret kendi doktoruma sormadım gelirmisiniz diye konuşacağım inşallah ☺️
Banudelibas EbruKeles doktorların fiyatları profesör ve uzman olarak ayrılıyor yardımcı doçent ve sadece doçent olarakta benim doktorum sadece uzman doktor onun ücreti 1700 eğer profesör olsaydı daha pahalı doğum ücreti ☺️
Banudelibas EbruKeles evet kendi doktorunuz yoksa uzman doktor istiyorum diyormulsunuz o zamanda aynı ücret oluyormuş önemli olan profesör istememek o daha pahalıymış ☺️
Sedahatun EbruKeles gece veya hafta sonu olursa kendi doktorumuz da kabul ediyorsa ek ücret karşılığı kendi doktorumuz geliyor diye biliyorum🙏🏻