Cemoss Ben dün gece rüyamda çokk korktum kotü cok kotü ruyalar gordum. Ve dunden beri kasklarm cok agryo ayaga kalkamyorum belimde cok agryo normalmi sizce? 13. Haftama giricem yarn🤰
Sonay Cemoss onla alakası oldugunu sanmıyorum artık 3. Ay'ından aonra ağrılar iyice çoğalır rahim genişliyor .
Deletedmom67 Cemoss cnm bende rüyalarımda sürekli kanamam oldugunu kaybettiğimi görüyorum bebeğimi . Tamamiyle korkudan oluyor sende psikoljik etkilenmişsindir 😊
NidaEzgi Cemoss bişey olmaz bence etkilenmişsindir benimde dünden beri ağrıyo ben rüya da görmedim bebek yer açıyor kendine dedi doktor üzülme içini rahat tut bence
Cemoss Deletedmom67 aynen ona benzer seyler gordum bende ❤ ay grcektn icimi rahattlattnz hepinize cok tesekkur ederm
Cemoss [bilinmeyen] gercekten cok sagol tatlm valla cok kotu oldum sabahtan beri gelemedm kendime oyuzden sandm 😕🤰 cok korktum cok sagol ❤
Sonay [bilinmeyen] ay Hoşgeldin güzellik buralar kurudu kıZ @deletedmom11 iyice koptu burdan gelmiyo pek diğer kıZlarda yok bende soru cvp durumları orda bile parazit var 😂 yaşanmaz oldu buralar aaaaa dostlar😂
Sonay [bilinmeyen] aynen daha demin bi başlık var kız normal çocuk eğitimi işe ilgili orda bile laf sokuyorlar sinir oldum yeminle artık TADI tuzu kalmadı da bakma işte arada faydalı Şeyler paylaşılıyor diye giriyorum