Melek2102 EdaKartal kipir kipir durmuyo 😂😂 yakinda belimden ayak falan cikcak diye korkuyorum 😂 cok sükür cok iyiyiz 🥰
Pamuk34 EdaKartal ikinci hamileligim ama asiri hareketli degil oglum kizim daha hareketli hic durmazdi 😂💕 20+4 ara ara hisseidyorum tabi artik bebejlerimiznde kendine gore uyku duzenleri baslamis ondanda olabilir😂
Lovelies EdaKartal geceleri ah bi uyutsa bazen diyorum kurt mu var diye 😁 gündüzleri pek değil ama geceleri uyutmuyorz pek 22+5 im :)
Scb EdaKartal bel ve kalça ağrısı dışında herşey güzel 22+4 olduk cok şükür tekmeler sertleşti bizde😍😁
kubos_29 23+4 hersey yolunda cok skür🙏🙏karnım tok olunca helede tatlı yedikten sonra bizim paşa depar atıyor resmen
EdaKartal 09eyzey09 bende 19 da hissetmeye başladım merak etme hissedersin kesin bebek hareketleridir 🌸☺️
Selinnnce EdaKartal guzel gidiyo gecen haftalarda daha cok hissediyordum bi kac gundur pek tekme yok :) umarim iyidir bebiskolar
EdaKartal Selinnnce bende bi ara hissetmedim Korktm sonra kalp atışı dinledim maşallahı var şimdi elhamdülillah ☺️
Elifdikel EdaKartal bende bir kaç gündür hissediyorum 21 haftalık olduk ara ara hatırlatıyor kendini bana çok sık olmasa da :)
EdaKartal Bende de uykusuzluk var 22+2 olduk kızlar çok fena hareketli 19 haftada hissetmeye başladım bende 🌸🙈 isimleri düşündünüz mü 🤱🏻