Gulperr Ben normalde 40-42 beden giyiyorum hamilelikte bu cok degismedi dogum sonraso korse almak istiyorum. Nerden almaliyim ve bedeni ne olmali yardimci olurmusunuz? Icinden cikamiyorum. Sezeryan olucam haftaya ve alip hazir bulundurmak istiyorum.
Yusbur Gulperr canım instagramda drzahide var doğum doktoru belki bilirsin onun sayfasında doktorun tanıttığı bi korse sitesi var benim çok hoşuma gitti ordan almayı düşünüyorum bi bak istersen
Woerigjjjffjdkfkx Gulperr benim fikrim hamileyken almayın doğurunca illaki çarşıya pazara ineceksinz hast vs biyere 5dkka iç çamaşır mağazasına grersiniz vucudunuza uygün alirsiniz yardımci olur çalışanlar Bn öle almıştım
Gulperr Bebekanasi doktor bir hafta sonra hemen takabilirsin dedi o yuzden almam lazim cunku normal dogum gibi hemen gitmez gobusumuz.
Hayal_Demir Benim de aklimda var korse. Ben de 90 kilo ile hamile kaldim kilo alimim yok 1 kilo oynuyor anca
Woerigjjjffjdkfkx Gulperr valla norml doğumda gttigini kim soledi😣😏🤔😪🙁😒zayıf olmama rağmen göbeğim hep fazlalık olarak onumdeydi😞
Gulperr Benim sortlu korse almam lazim o yuzden oneri ve fiyat istiyorum. Bide bedeni neye gore olmali.???
Gulperr Yusbur kusura bakma canim ama sayfasina baktim korse ile ilgili olani bulamadim bana bir linki atarmisin korse ile ilgili olani
Gulgulcan Acaba normal korseler oluyormudur bekarken almıştım abiye altı için doğum sonrası olanlar farklı mi oluyor
ygulafer Gulperr https://www.instagram.com/p/Bpl-lP-H1j-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=gppvd6ec9y
Gulperr Woerigjjjffjdkfkx benim ise hic bir zaman gobegim olmado basenim var boyum cok uzun oldugndan iri yariyim korkuyorum gobekte kalici olur diye allah yardimcimiz olsun girsin gobegimiz ne diyim :-)