Betuel11 selvikamile evet çok fark yokmuş ☺️ biz birazdan 00:00 itibariyle 19 haftalık olucaz inşaallah 😊 hayırlısı ile sağlıkla kolaylıkla alırız inşaallah yavrularımızı kucağımıza 😊
Meriipella1 @FindiksMom ay onu bende görmüştüm hamileydim çok geçmedi öğrendim ki hamileyim 😂 rüyalarım da hep çıkar genelde ama buna çok şaşırmıştım.
FindiksMom Meriipella1 hatta gördüğüm günü aklıma kazıdım acaba yumurtlama gününde mi gördüm o an diye😂
o6__8o Biryabanci1 ben gordum canim test yapicagim zaman hissediyordum hamile oldgmu .ruyamda kiz bebek gordum .erkek suanda bebegim .hep kiz gordum ruyamda. Tersti cikar derlerya aynen oyle
Yasus Biryabanci1 hamile kalmadan önce 3 kere kız bebek gördüm birisini hamileliğin gördüm 1 tanede erkek bebek gördüm hamileliğin ilk haftasında daha sonra kızim olacağını öğrendik
Yasemin01 Biryabanci1 valla ben annem kardeşim erkek gördük hatta ben 2 kere gördüm ve herkes erkek hissediyordu çok emindik hatta erkek olucak diye cinsiyet öğrenmeden 1 2 gün önce erkek saniyomusuz ama kız mis bunu gördüm ve kızım olucak 😊