Burcu92 Ben bir kaç isim arasında kararsız kaldım. Buğlem:cenneti müjdeleyen melek demekmiş Nazlı: anlamını herkes biliyor zaten . Ceylin: yengeç yuvası, yuva . Ben anlamını farklı biliyordum.cennete düşen ilk yağmur tanesi olarak biliyordum ama değilmiş. Sizler hangi isimleri buldunuz tabiki anlamları da önemli
mk123 Burcu92 benim daha hamile kalmadan aklimdaydi rabbim nasip ederse erva ismini takacaz, erkenden bulmak daha iyi oluyor en azından onu severken ismiyle seviosun o bile heyecan verici🤗
A_S_K Burcu92 Benim kızımın adı Dilek olacak inşallah 🙏🏻 Babannesinin adı eşimin annesi küçükken vefat etmiş. Hemde dileğim duam manasında güzel zarif 😊 İkinci isim belki koyarım belki koymam beni öyle etkileyen bir isim olmadı..
ayseoztas Burcu92 ilk kızımın adi hira ilk kızıma mihrimah ismini istedim kismet olmadi icimde kaldi ikincide kiz olucak allah nasip ederse isminide mihrimah nisa koyucaz mihrimah güneş ve ay demek nisa kadin demek hirayada uyumlu diye istedik
SevdaLinkaaa Hacer67 Ecrin malesef o anlama gelmiyor . Ücret ,karşılık demek.Dİyanetin açıklaması da var .
Findk9227 Ben daha karar veremedim Ebrar Yaren Betül Amine Bunlar var şimdilik seçenek olarak ama bakalım