[silindi] Kızlar midemden önceden de rahatsızdım. Ama hiç doktora gitmedim hep geçiştirdim. Baharatlı,soğanlı,sarımsaklı veya çiğ şeyler asla yiyemiyorum. Süt bile içemiyorum gaz yapıyo ve afedersiniz gaz çıkmayınca sıkıştırıyo ağrıdan ölüyorum. Resmen aç yaşıyorum korkudan. Böyle olup da mide koruyucu kullananlar var mı aranızda? Ya da hamilelikte endoskopi yapılabiliyor mu? Böyle giderse sağlıklı beslenemiycem 😣
Hzlhakko [silindi] eğer yanma ağrı varsa bir su bardağına 1 cay kaşığı karbonat dene istersen ben çok kötü olduğumda yapıyorum iyi geliyor eğer iyi gelirse doktoruna sor izin verirse devam et
Ozom Benim de su içsem bile yanıyordu. Gaz sorunu bende de vardı, gaz sancısından bi kaç kere acile gittim. Doktorum lansor hapını yazdı. O her gün içebilirsin dedi ama ben 3 günde bir içiyorum. Hapı bana yazdığında 30. Haftamdaydım. Öncesinde de gaviscon şurup yazmıştı ama o anlık geçiriyordu. Lansor çok rahatlattı beni. Kaç haftalıksınız bilmiyorum ama siz de doktorunuza sorun isterseniz? Ayaklarınızı da üşütmemeye dikkat edin hemen etkiliyor mideyi.
[silindi] Ozom 16 haftalığım. Önceden Nexium mide koruyucu kullanıyodum hafta da birkaç defa. Gaviscon falan yaramıyo artık bana 😕 Sinidirimde bi sıkıntım var bence 😬😬
Ozom [silindi] ben de öyle diyordum ama bişey çıkmadı sonuçlarda. Yanmadan daha ötesini hissediyordum hatta sanki midem tahriş olmuş gibiydi ama gaviscon işe yaradı. Bide ayaklarıma dikkat ediyorum.