Yesimeliz orgucuanne ne kadarliksin canim sakin olmaya calis bide cok dusunmemeye. Cunki bu bir rahim kasilmasi. Her uzuntu durumu kotuye goturuyor ben yasadim.
Turkan38 orgucuanne korkma 3.2 mm bendede vardi kan bacaklarimdan akmistı ole gittim progestan igne ve fitil kullandim 3 ay yattim bebek buyudukce kuculuyor istirat sart tuvalet harici kalkmadim 33 hafta olduk hayirla atlat insallah
orgucuanne Sermec kanama alanı mi vardı yani sizde de.. kanamanin buyuklugunden dolayi mi düştü bebek mi sagliksizdi acaba. ..
Sirius92 Sermec öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah bu evladinizi kucaginiza almak nasip etsin. Kanama olduğu an mi düştü yoksa daha sonrami birde kaç haftalikken olmuştu kanamaniz kusura bakmayın biraz bu durumda evhamli oldugum icin sormak istedim
orgucuanne Yesimeliz 8 hafta bitti 9 a gireceğim. . Bazen sakinim bazen geriliyorum büyüklüğünü düşündükçe. . Haftaiçi başka doktora daha gideceğim inşallah biraz daha iyi yorumlar. .
Turkan38 orgucuanne korkma dua et istirat et kesin tuvalet harici kalkmadim zaten progestan takviyesi vermistir doktor öle bir kanamam vardıkı hasta bezi baglamislardi hastanede o dereceydi sen yuregini ferah tut dinlen gecmesi 2 ay surdu ama geciyor bebek buyudukce
Gulcee orgucuanne cok geçmiş olsun benım de vardı proluton değot diye bir iğne bçvar haftada 3kere vurundım 4aya kadar sonra gectı cok sukur gunde 2kere de fitil olarak progrstan aldım. O iğnegi öğren bi varmı eczanelerde? Ben cok aramıltım zor bulmuştum ama cok etkılı. Gecer ıns kafana takma uzan bol bol
BubbleB 2. Ayda başıma geldi ama kanamam olmadı tedbir aldık hemen .Progestan fitil ve iğne kullanmıştım 1 hafta sonra kanama alanı yoktu . İş yapmadım , hep dinlendim vakitli beslenip huzurlu olmaya çalıştım . Sonrasında iğneyi bıraktırdı ama fitile günde 3 kez 12 haftam bitene kadar devam ettim. Öyle bariz bi yanetkisi olmadı . Geçmiş olsun
Sirius92 Aydgdu 9 haftamda kanamam epey oldu benimde hastanede yattim. Suan 12 haftalik olduk hala kesenin yanında ay biçiminde bir kanama alanı mevcut ama şükür ki aktif bir kanama gelmedi umarım gelmez. Çok geçmiş olsun istirahat edin yormayın kendinizi.
Sermec Sirius92 canım benım 5. Haftada rısklı demişti doktor 7. Haftada kalp atısı duyuldu o gun doktor kanama alanının buyudugınu söyledi progestan vermişti benım disariya kanım akmadı 9. Haftada kontrole gırttıgımde doktor bebegin kalbinin durduğunu söylemişti 2 hafta boyunca içimde ölü olarak kalmış ama ben farkeymemişim hakkımda böyle hayırlıymış nasıp inşallah bu bebeğimi kucagıma almak nasıp olur
Cansump90 Sirius92 5bucuk ay kadar kanamam oldu baya yogun bir sekilde kesenin yaninda kanama alani vardi kese kadardi buyuklugu 5bucuk ayin sonunda bicak gibi kanamam kesilmisti cok stres yapma Allah im hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah
Sirius92 Sermec çok üzüldüm arkadaşım çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah evladını bukez sağlıklı bir biçimde kucağına almayı nasip etsin.
Sirius92 Cansump90 amin hepimize. Valla zorlu bir süreçten geçiyorum sanirim. Disim apse yaptı bir yandan antibiyotikte başladık. bir yandan kanama olacak mi dusuncesi.Korku içinde yaşıyorum. Kalkmak zaten yasak. Insan koca evde tek başına oldukça da sürekli kendini kuruyor hakkımızda hayırlısı.
lemux Benim de vardı, ilk kontrolde doktorum gördü, söyledi, progestan verdi ama benim ne kanamam ne lekelenmem vardı. Yan etkilerinden dolayı da progestanı kendim bıraktım. Çok şükür hiç bir sıkıntımız yok şu an.
orgucuanne Turkan38 evet ben de dinleniyorum evde ve progestan kullanıyorum. . Benim de çok yoğun su gibi kanamam olmuştu hapı kullanınca kesildi bir haftadır yok.. inşallah kanama alanı da kuculur. . Herkes mm den bahsediyor benim ki cm yaa..
gulsum1214 Bende 7 haftalık gittiğimde hiç aktif kanamam olmamasına rağmen iki yerde kanama alanı görmüştü doktor çünkü bir kaç gün önce arkadaşımın bebeğinin kalbinin durduğunu ve kürtaja alındığını duymuş çok üzülmüştüm doktorum dedi her şey yolundayken noldu o gün bugündür hiçbir kötü hayat hikayesi okumuyor ve dinlemiyorum bir ay boyunca progestan 200 mg gece içiyordum hap olarak uyumadan önce 1 ay sonra gittiğimde hiçbir şey kalmamıştı doktorum da bıraktı zaten hapı artık gerek yok dedi strese asla girmemek gerekiyor. Bol bol su, hareketsizliği benim doktorum önermemişti. Günlük işlerini yap demişti, ben 4 litre su içtim istirahat da ettim ama çok hareketsiz kalmadım çünkü sağlıklı bir bebek ise Allah’ın izniyle bizden güçlü bir yaşam mücadelesi veriyorlar. Cinsel ilişki yasaktı, 4 saatten sonra süren yolculuk yasaktı, doktorum ne dediyse harfiyen yaptım şuanda 15 haftalığız. Kendinize bebeklerinize sımsıkı tutunun 👼🏻