Ecem34 Yarın 18.haftamda olucam ama hala hareketini hissedemedim karnımda acaba daha erken mi? Bilen var mı kaçıncı haftada hissediliyor?
Btlycl13 Siriiinn canim sen 13 ocakta doğum yapacaksan 19. Haftaya girmen gerekiyor yanlış hesaplıyorsunuz
Btlycl13 Ben 27 ocakta doğum yapacağım suan 16+6 haftalık hamileyim aynı tarihi doktorumda verdi ve programda da aynı şekilde çıkıyor
Aynurnaz 20+2 yiz 2 haftadır çok net gsisedoyirum sürekli karnımin altında ozellikle yan yatinca hissediyorum 3 kilo aldım şimdiye kadar doğum da 3 ocak gibi gözüküyor
Neheaaei Ayskzlts aksine bana da hızlı geçiyor gibi geliyor😅 hala hiçbir hazırlığım yok hiçbir şey almadım alışverişe başlayıp belki bitirince bana da geçmek bilmeyebilir zaman 😅 23+2 deyim😁
Ayskzlts Aygnrbasak alışveriş hazırlıklar bitti mobilya bekliyoruz sadece biraz erken oldu .Gebelik sağlıklı gidiyor çok şükür.Sizin durumlar nasıl
Ayskzlts Neheaaei bizim hazırlıklar biraz erken bittiği için yapacak bir şey kalmadı 🤭 sabırsızlık başlıyor 😬
Minica_Eylul 24+2 yavaş yavaş son trimestere dogru her ani heyecanli hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi 💓💖🙏🏼 23 ocak insallah..