sevdemm Ecem34 evet bende de gaz sancısı var.Arada rahimde sancı da oluyor. Sanırım rahim büyümeye çalıştığı için
Ssevdee gzde34 normalde doktor da yazıyor sana göre ama onun yazdığı benim miğdemi bulandırmıştı ben kendim aldım normal folik asiti o yüzden. Sadece ekstra Demir ihtiyacını da karşılayan folik asitler falan oluyor. Ama sen kullanmıyorsan sana yazıyor doktor. Ezcane den sen Temin edebilirsin canım
Melek14 Hazal2906 kullan mutlaka hemen başla bence çünkü eksikliğinde bebekte nadiren nöral tüp defekti denen bir durum olabiliyormus folbiol eczaneden reçetesiz de alabilirsin
Hazal2906 Melek14 ya inşllh bi skıntı cıkmaz 😔yarın doktoru arayım en iyisi soyleyim olmazsa alırım zaten eczaneden canım saol
Mucizemedogru Bizde haftaya kalp atisini duymaya gidecegiz insallah, benim doktorum folik asit vitamin falan hicbir sey soylemedi ama ben kullaniyorum folik asidi
Hazal2906 Limonlusu yarın arayım canm doktoru bi soyleyim alırım o zmn basit bişeymiş reçetesiz alınıyomuş ☺️
Melek14 Hazal2906 rica ederim cnm. Rabbim sağlıklı bir şekilde bebislerimizi kucaklamamızı nasip etsin inşallah ☺
Melek14 Gizem1234 bazen hafif bir kanama normal olabiliyormus fakat düşük tehdide olabilirmiş diye biliyorum. Bence doktorunla görüşmelisin. Bazen düşük tehdidi olunca progesteron baslanabiliyormus
SeydaT Gizem1234 benim öyle canım 8+1 oldum bugün 3 gündür kanamam var ve ağrım yok kanama bir tık artınca acile gittim düşük riskin var ama bebek iyi rahimde kalbi atıyor dedi ayaklarımın altına yastık koyup dinleniyorum temizlik asla yapmıyorum eşim yardımcı oluyor o konuda sağolsun sadece yemek ve WC için kalkiyorum
Hazal2906 Ssevdee aynen canm dogru dıyosun bide oruc tuttum bebiş vucudumda bi yerlerde inşllh folik asit bulmustur ☺️🙈yarın doktoru arayım alayım bari tskkrler 🥰
Nisanlagelenmutluluk @Elif_sn Endokrinoloji bölümü varsa hastanenizde oraya gitmenizi tavsiye ederim .
Gizem1234 Melek14 dusuk icin igne kullaniyorum progeston hormonuda kullaniyorum doktorumda kesenin altinda kanama oluşuyor dedi dinleniceksin dedi ama allaha sukur agrim sancim yok
Eyomi48 Gizem1234 bu kanamanın net bi sebebi yok dedi.ayakta durmak çalışmak gibi faaliyetlerin buna etkisi olmadığını da ekledi.kese sağlıklı olmadığında ya da kesenin büyümesi ile rahimin orantılı büyümemesinden kaynaklı olabilir. Ben iki tane bacaklarımdan akan kanama yaşadım ama şükür bebek büyüyor .bu noktada Allah’a emanetlerimiz.